mobilis interaktív élményközpont

Nyitott Kapuk – a Széchenyi István Egyetem nyílt napján

2023.01.25. 15:36
Január a pályaválasztás hónapja. Fontos döntés előtt állnak a diákok… Mi leszek, ha nagy leszek?! Az ország legtöbb fiatalját most ez a kérdés foglalkoztatja, ami – lássuk be – nem kis fejtörést okoz. A döntéshez vezető úton számos kérdést próbálunk tisztázni. Hogy mi alapján tesszük le voksunk egy-egy intézmény, vagy szakma mellett, az egyértelműen egyéni. Ezt a döntést igyekeznek a felsőoktatási intézmények megkönnyíteni nyílt napi programjaikkal.

A Széchenyi István Egyetem január 17-én várta a pályaválasztó fiatalokat. Az egyetemi sportcsarnok egyik részén az egyetemi karok sorakoztak fel, ahol érdeklődni lehetett a képzésekről, közben pedig folyamatosan be lehetett kapcsolódni a terem másik végén zajló tájékoztató előadásokba. A nyílt napon a Mobilis kollégáival is találkozhattak a programra látogatók, hiszen az egyetem társintézményeként számos témakörben (programozás, természettudományos ismeretek, digitalizáció, 3D tervezés, nyomtatás) nyújtunk élménypedagógiai programot, szakkört, foglalkozást az érintett korosztálynak. 

Programjainkat rendszeresen segítik olyan egyetemi hallgatók, akik érdeklődnek a természettudományok, digitalizáció, pedagógia iránt. Demonstrátorként lehetőség van a Mobilis foglalkozásain diákmunkát vállalni. Örömmel fogadjuk az érdeklődő diákokat, akiket aktuális demonstrátor programunkról akár személyesen is tájékoztatunk.

Hírek

2024/04/25

A jövő mérnöknői, eSZEment lányok vetélkedője

A Széchenyi István Egyetem és a Mobilis Interaktív Élményközpont közös szervezésben...
2024/03/04

A tavaszi szünetben és a márciusi hosszú hétvégéken a családoké és egyéni látogatóké a Mobilis

A tavaszi szünetben (március 28-tól) nyitva leszünk, szeretettel várjuk látogatóinkat programjainkra, egy üdítő tavaszi játékra, illetve...
2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés