mobilis interaktív élményközpont

MI MINDENKINEK - AVAGY A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA, AHOGYAN ÉN LÁTOM

2021.05.25. 11:55
A győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központ az ENARIS (Education and Awareness for Intelligent Systems) kétéves nemzetközi projektet valósít meg, amely célja a digitalizáció, az intelligens rendszerek és különösen a Mesterséges Intelligencia (MI) bemutatása, a kreatív, okos eszközhasználat előmozdítása, valamint a témával kapcsolatos lehetőségek, kockázatok és veszélyek értékelése.

Kérjük, válaszolja meg az alábbi, rövid kérdőív kérdéseit a legjobb tudása, illetve véleménye szerint a mesterséges intelligencia témakörében! A kérdőív semmilyen személyes adatot nem kér, és néhány perc alatt kitölthető!

Kérdőív>>>>

Köszönjük támogatását!

Hírek

2024/07/05

VII. Győri Gyerekegyetem élményei

Újra általános iskolás diákok váltották az egyetemi hallgatókat a Széchenyi István Egyetem előadótermeiben, kutató- és fejlesztőlaborjaiban.
2024/07/03

Győrkőcök a Mobilisben

A Mobilis Interaktív Élményközpont együttműködésben a Széchenyi István Egyetemmel idén is csatlakozik az ország legnagyobb...
2024/05/30

Vodafone Magyarország Alapítvány fókuszcsoportos kutatás

A Vodafone Magyarország Alapítvány megbízásából Sziva Dániel fókuszcsoportos kutatást végez a magyarországi középiskolai tanárok körében.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés