mobilis interaktív élményközpont

Meghívó - II. Magyar Drón Világkupa Futam

2023.08.16. 12:51
Egy nem mindennapi programra invitáljuk kedves látogatóinkat, 2023. augusztus 25-től 27-ig  a Mobilis mögött, az Aranypart II-n rendezik meg a II. Magyar Drón Világkupa Futamot.
 
A Magyar Drón- és Multirotoros Egyesület 2016-ban alakult és sikeresen működik azóta is, hiszen a Modellező Szövetség támogatói ajánlása, nemzetközi szervezetekben végzett kiemelkedő munkája, múltban elért eredményei és versenyrendezési jártassága alapján, a Magyarországon elindított pályázatnak köszönhetően 2023. augusztus 25-27. között megszervezésre kerül a II. Magyar Drón Világkupa Futam, a II. Drone Racing World Cup Hungary. Az esemény a lausanne-i Fédération Aéronautique Internationale (FAI) hivatalos versenynaptárában is szerepel. A versenyt a Széchenyi István Egyetem az Edutus Egyetemmel, a Drone Racing Hungary-vel együttműködésben szervezi. A közel 60 főből álló nemzetközi mezőnyben a kontinens legkiemelkedőbb pilótáit köszönthetjük, hiszen a világkupa futam kiemelt versenynek minősül Európában. A Széchenyi István Egyetem campusa mellett, a Mosoni-Duna holtágának strandján lesz a verseny helyszíne, amely a szabályoknak megfelelően védőhálóval lesz elkerítve.
Az esemény ingyenes, szabadon látogatható, minden érdeklődőt örömmel várnak a szervezők!

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés