mobilis interaktív élményközpont

Meghívó - II. Magyar Drón Világkupa Futam

2023.08.16. 12:51
Egy nem mindennapi programra invitáljuk kedves látogatóinkat, 2023. augusztus 25-től 27-ig  a Mobilis mögött, az Aranypart II-n rendezik meg a II. Magyar Drón Világkupa Futamot.
 
A Magyar Drón- és Multirotoros Egyesület 2016-ban alakult és sikeresen működik azóta is, hiszen a Modellező Szövetség támogatói ajánlása, nemzetközi szervezetekben végzett kiemelkedő munkája, múltban elért eredményei és versenyrendezési jártassága alapján, a Magyarországon elindított pályázatnak köszönhetően 2023. augusztus 25-27. között megszervezésre kerül a II. Magyar Drón Világkupa Futam, a II. Drone Racing World Cup Hungary. Az esemény a lausanne-i Fédération Aéronautique Internationale (FAI) hivatalos versenynaptárában is szerepel. A versenyt a Széchenyi István Egyetem az Edutus Egyetemmel, a Drone Racing Hungary-vel együttműködésben szervezi. A közel 60 főből álló nemzetközi mezőnyben a kontinens legkiemelkedőbb pilótáit köszönthetjük, hiszen a világkupa futam kiemelt versenynek minősül Európában. A Széchenyi István Egyetem campusa mellett, a Mosoni-Duna holtágának strandján lesz a verseny helyszíne, amely a szabályoknak megfelelően védőhálóval lesz elkerítve.
Az esemény ingyenes, szabadon látogatható, minden érdeklődőt örömmel várnak a szervezők!

Hírek

2024/07/05

VII. Győri Gyerekegyetem élményei

Újra általános iskolás diákok váltották az egyetemi hallgatókat a Széchenyi István Egyetem előadótermeiben, kutató- és fejlesztőlaborjaiban.
2024/07/03

Győrkőcök a Mobilisben

A Mobilis Interaktív Élményközpont együttműködésben a Széchenyi István Egyetemmel idén is csatlakozik az ország legnagyobb...
2024/05/30

Vodafone Magyarország Alapítvány fókuszcsoportos kutatás

A Vodafone Magyarország Alapítvány megbízásából Sziva Dániel fókuszcsoportos kutatást végez a magyarországi középiskolai tanárok körében.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés