mobilis interaktív élményközpont

Kirándul az osztály

2024.02.19. 10:37
Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen osztálykirándulása. Az év legjobban várt programja, amikor az egész osztály elhagyja az osztálytermet és végre kezdődhet a kirándulás. Megújult programkínálatunk pont olyan, amilyennek egy osztálykirándulásnak lennie kell: szórakoztató, vicces, talányos, izgalmas, újdonságokkal teli, egészen új, egészen más, és gyönyörű helyen van.

A Mosoni-Duna partján, a Széchenyi István Egyetem központi campusa mellett található élményközpontunk MEGÚJULT PROGRAMMAL várja a kedvenc osztályod!

Tematikus témanapjaink egy választható vezetett foglalkozást, egy látványos kísérleti bemutatót, valamint a Mobilis kiállítóterében egy szabad játékot tartalmaznak.

A legmodernebb digitális technológiákkal és megoldásokkal ismerkedhetnek meg a diákok. Kiváló lehetőség, hogy játszva tanuljon az osztály; kipróbálhatják az alkotás, a kutatás, a felfedezés élményét, kibővítve az iskolában tanultakat. A foglalkozásokon igyekszünk maximálisan teret adni a cselekvés általi, élményeken alapuló tanulási folyamatoknak: legyen ez a diákok által elsőként elvégzett kísérlet, egy 3D tervezett tárgyalkotási folyamat. 

ENYÉM A LEGJOBB OSZTÁLY!

Programot választok

Hírek

2024/03/04

A tavaszi szünetben és a márciusi hosszú hétvégéken a családoké és egyéni látogatóké a Mobilis

A tavaszi szünetben (március 28-tól) nyitva leszünk, szeretettel várjuk látogatóinkat programjainkra, egy üdítő tavaszi játékra, illetve...
2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés