mobilis interaktív élményközpont

Gamer Zone átadás és projektzárás

2023.10.02. 11:03
A határokon átnyúló szlovák-magyar INTERREG pályázatunk keretében a Mobilis egy 21. századi eszközparkkal felszerelt digitális alkotóműhellyel és kettő darab professzionális versenyautó szimulátorral gazdagodott. Projektzáró eseményünkön ünnepélyesen átadtuk a Mobilis Gamer Zone-t.

A záró rendezvényen Németh Zoltán Győr-Moson-Sopron Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke köszöntőjében kiemelete a beruházással életre hívott digitális alkotóműhely fontosságát, amely teret biztosít a kreatív digitális tervezésnek, alkotásnak a hagyományos és a legmodernebb technológiák ötvözetének felhasználásával.

Prof. Dr. Dogossy Gábor, a Széchenyi István Egyetem Audi Hungária Járműmérnöki Kar dékánja szoros kapcsolódási pontként említette a Mobileum projekt egyetem hallgatók nak, hallgatói csapatoknak nyújtotta lehetőségeket, hiszen nyitott műhelyként segíti az egyetemi hallgatóinak projektjeit is.
Keszthelyi Bernadett, a Mobilis ügyvezetője kiemelte, hogy a támogatás során megvalósult alkotótér egy fontos kapocs a felsőoktatás, a közoktatás és az ipari szereplők között: nyitott, innovatív műhelyként olyan közösségi térként funkcionál, ahol workshopok, képzések sikerrel zajlanak jelenleg is, és a jövőben is ezt a célt szolgálja.

A projetzáró rendezvényen ünnepélyes keretek között megnyitott a Mobilis Gamer Zone, amely a virtulális valóságba nyit teret. Az új játéktér lehetőséget ad a látogatók számára, hogy kipróbálhassák azokat a versenyautó szimulátorokat, melyeknek beszerzését INTERREG pályázatunk tette lehetővé. 

 

Hírek

2024/05/30

Vodafone Magyarország Alapítvány fókuszcsoportos kutatás

A Vodafone Magyarország Alapítvány megbízásából Sziva Dániel fókuszcsoportos kutatást végez a magyarországi középiskolai tanárok körében.
2024/05/10

Mérnöki iránytű - pályaorientáció másképp

Pályaorientációs programsorozatunkat a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben...
2024/05/06

MAÚT - LEGO építési pályázat

A Magyar Út- és Vasútügyi Társaság, a Széchenyi István Egyetem stratégiai partnere LEGO építési pályázatot hirdet.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés