mobilis interaktív élményközpont

Egy arany, egy bronz

2023.02.27. 15:37
A Mobilis Bits MRGT csapata sikerrel szerepelt a First Lego League nemzeti döntőjén.

A győri diákok innovációs projekt kategória első, alapérték harmadik helyezettként zárták a versenyt Szegeden 2023. február 25-én, ahol az ország 10 legjobb csapata mérte össze tudását. A győztes a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium csapata lett, ők képviselhetik hazánkat a döntőn, amelyet minden évben az Egyesült Államokban rendeznek meg.
Az FLL összetettsége miatt különleges a robotversenyek között. A programozás magas színvonalú ismerete mellett elengedhetetlen, hogy - az adott évben hirdetett témakörhöz kapcsolódó - kutatási feladatokat, annak prezentációját is eredményesen teljesítsék. A programozó, mérnöki tudás mellett fontos hangsúlyt kap a csoportmunka és a prezentációs készség.

A Mobilis csapata egy első és egy harmadik helyezéssel magas színvonalú teljesítményt nyújtott az idei évadban. Sikerükhöz ezúton is gratulálunk.

Hírek

2024/07/05

VII. Győri Gyerekegyetem élményei

Újra általános iskolás diákok váltották az egyetemi hallgatókat a Széchenyi István Egyetem előadótermeiben, kutató- és fejlesztőlaborjaiban.
2024/07/03

Győrkőcök a Mobilisben

A Mobilis Interaktív Élményközpont együttműködésben a Széchenyi István Egyetemmel idén is csatlakozik az ország legnagyobb...
2024/05/30

Vodafone Magyarország Alapítvány fókuszcsoportos kutatás

A Vodafone Magyarország Alapítvány megbízásából Sziva Dániel fókuszcsoportos kutatást végez a magyarországi középiskolai tanárok körében.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés