mobilis interaktív élményközpont

Családi nap az elektromos közösségi közlekedés jegyében

2023.05.29. 21:39
A Győr Plusz Média főszervezésével a különleges családi nap az elektromos közösségi közlekedésre épül, látványos bemutatók és koncertek várják majd a kilátogatókat, mindezt pedig INGYENESEN. Ezen a napon 13 órától leszünk nyitva, számos izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket.

Június harmadikán különleges élménnyel gazdagodhatnak azok, akik kilátogatnak a Széchenyi István Egyetem ötös parkolójába. A menEtrend elnevezésű rendezvényen elektromos buszjáratokat próbálhatnak ki az érdeklődők, megtekinthetnek egy elektromos versenygokart-prototípust, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság pedig elektromosroller- és bicikli-KRESZ-parkkal készül az eseményre – ez utóbbit saját rollerrel vagy biciklivel próbálhatjuk ki!

A Mobilisben az elektromos áramhoz kapcsolódó családi kísérletezéssel, látványos kísérleti bemutatóval készülünk, LEGO minifilmet készítünk és a Dewar-edények nyomába eredünk.

További részletek >>>
Mobilis programkínálat >>>

Hírek

2024/03/04

A tavaszi szünetben és a márciusi hosszú hétvégéken a családoké és egyéni látogatóké a Mobilis

A tavaszi szünetben (március 28-tól) nyitva leszünk, szeretettel várjuk látogatóinkat programjainkra, egy üdítő tavaszi játékra, illetve...
2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés