mobilis interaktív élményközpont

A tavaszi szünetben és a márciusi hosszú hétvégéken a családoké és egyéni látogatóké a Mobilis

2024.03.04. 15:46
A tavaszi szünetben (március 28-tól) nyitva leszünk, szeretettel várjuk látogatóinkat programjainkra, egy üdítő tavaszi játékra, illetve a szünetben 1-1 egész napos Élménynapra is van lehetősége a gyerekeknek.

Mi is alig várjuk már a tavaszt, így programjaink is kapcsolódnak az egyik legszebb évszak és a húsvéti ünnepkörhöz.

Tavaszi dekorációt, tojástartót fabrikálunk a digitális műhelyben, készítettünk egy Lego terepasztalt, ahol egész nap legózhat a család apraja-nagyja.

Lesz nappali csillagászat; derült égbolt esetén a tetőteraszon kémleljük az eget. Newton-típusú távcsőnkkel szemügyre vesszük Naprendszerünk egyes objektumait.
Robotika bemutatótermünkben Lego zsiráfot és szélkereket építünk, programozunk, mozgatunk. Terepasztalunkon elkészítheti a család saját animációs filmjét, és ki lehet próbálni számos robotjátékot is.


További információk:

Programok>>>

Élménynapok>>>

Nyitvatartás>>>

Hírek

2024/07/05

VII. Győri Gyerekegyetem élményei

Újra általános iskolás diákok váltották az egyetemi hallgatókat a Széchenyi István Egyetem előadótermeiben, kutató- és fejlesztőlaborjaiban.
2024/07/03

Győrkőcök a Mobilisben

A Mobilis Interaktív Élményközpont együttműködésben a Széchenyi István Egyetemmel idén is csatlakozik az ország legnagyobb...
2024/05/30

Vodafone Magyarország Alapítvány fókuszcsoportos kutatás

A Vodafone Magyarország Alapítvány megbízásából Sziva Dániel fókuszcsoportos kutatást végez a magyarországi középiskolai tanárok körében.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés