mobilis interaktív élményközpont

#INTERREGANDME KAMPÁNY

2022.02.24. 12:05
2022 az Ifjúság Európai Éve, ezért megannyi ifjúsághoz köthető esemény, aktivitás, workshop lesz elérhető online és offline formában is Európa-szerte. Az Interact Program #InterregandME kezdeményezésével olyan fiatalokat keresnek, akik egy vagy akár több Interreg projektből tudtak profitálni, többlettudásra szert tenni.

Mobilis az osztrák-magyar határon átnyúló együttműködésben megvalósult femcoop PLUS projekt révén vett részt Interreg projektben, és ennek keretében szervezett céglátogatásokat, robotika és energiatechnológia tematikájú workshopokat fiatalok számára. https://mobilis-gyor.hu/femcoop-plus

A projetben részt vett fiataloktól a megfogalmazott kérdésekre várják a válaszokat, melyek az Interreg Highlights blogon és az Interreg/Interact egyéb közösségi média felületein jelennek majd meg.

A válaszadóktól kérik, hogy az alábbi kérdésekre adott válaszaik mellett, adják meg nevüket, a várost és az országot, ahol élnek, valamint a válaszadók hozzájárulnak hogy nevüket és fotójukat megjeleníthessék. Ezt a hozzájárulást nem szükséges külön dokumentumban rögzíteni, a válaszok és fotók megküldését automatikusan, azok közzétételéhez való hozzájárulásnak tekintik.

  1. Mivel szeretnél foglalkozni a jövőben, mivel foglalkozol most?
  2. Milyen témakörök iránt érdeklődsz a leginkább?
  3. Milyen változásoknak örülnél a leginkább? (Lehet személyes vagy rendszerszintű is)
  4. Hogyan kerültél kapcsolatba az Interreggel? (Kérjük, írd meg a projekt címét, ha tudod)
  5. Az általad megismert projekt milyen pozitív hatást gyakorolt az életed bármely területére (tanulás, munka, utazás, stb.)

A válaszadók küldhetnek be magukról portré fotót (és a mellett további olyan fotókat, amelyek témájukban kapcsolódnak a válaszadó történetéhez), az alábbi technikai paraméterek mentén:

  • .jpg formátumú színes kép
  • legalább 1200 px szélesség
  • Harmadik személyek szerzői joga. A beküldött fotók készítőjének hozzájárulása szükséges ahhoz, hogy azok Interreg portálon (www.interreg.eu) megjelenhessenek, ezért a készítővel a közzétételhez való hozzájárulást tisztázni kell, továbbá nevét a kapcsolódó fotóval együtt meg kell adni.

A válaszokat a js@interreg-athu.eu e-mail címre várják, 2022. február 28-ig.

Hírek

2024/04/29

Kísérletbazár

Nagy örömünkre immár nyolcadik alkalommal rendeztük meg legnagyobb tudománynépszerűsítő...
2024/04/25

A jövő mérnöknői, eSZEment lányok vetélkedője

A Széchenyi István Egyetem és a Mobilis Interaktív Élményközpont közös szervezésben...
2024/03/04

A tavaszi szünetben és a márciusi hosszú hétvégéken a családoké és egyéni látogatóké a Mobilis

A tavaszi szünetben (március 28-tól) nyitva leszünk, szeretettel várjuk látogatóinkat programjainkra, egy üdítő tavaszi játékra, illetve...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés