• 9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.
  • +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680
  • [email protected]

Digitális műhely tábor


1. FORMA 1

Csatlakozz te is a Formula Mobilis egyik csapatához! A tábori hét során megalapítjuk saját csapatainkat, autót tervezünk, logót és bukósisakot készítünk. Mindehhez a Mobilis új digitális alkotóműhelyének eszközeit fogjuk használni, szóval 3D nyomtatásra és lézervágásra fel! A programunk során még igazi pilótákkal is találkozni fognak a táborozók, akik bemutatják a versenyzők mindennapjait. 

Időpont: 2022. június 20-24.
Korosztály: 5-8. osztály


2. KERESSÜNK ÚJ LAKÓHELYET

Keressünk új lakóhelyet a Naprendszerben! A feladat nem más, mint egy expedíció megszervezése az új égitestre a Műhelyben rendelkezésre álló eszközök és anyagok segítségével. Merülj el a 3D nyomtatás, lézervágás, elektronika rejtelmeiben!

Időpont: 2022. július 18-22.
Korosztály: 5-8. osztály


3. ÉPÍTSÜK MEG A JÖVŐ VÁROSÁT

A városodási folyamat mindenhol a világon egyik legintenzívebb fázisát éli, miközben a különböző technológiák is rohamosan fejlődnek. Az ötnapos tábor alatt a résztvevők megtervezik és megépítik a jövő okos városát, amely  lehet akár önfenntartó, automatizált és sok smart megoldás teszi teljessé az ott lakók életét.
A kivitelezés során klasszikus és modern technológiákat egyaránt felhasználunk: a hagyományos famegmunkálás vagy forrasztás ugyanúgy része lesz a folyamatnak, mint a 3D-nyomtatóval, lézervágóval, robotokkal végzett munka. Megtanulunk 3D-ben tervezni, lézervágót használni, mikrokontrollert programozni, de sok szabadidős program is része az öt napos tábornak.
Építsük meg együtt közösen a jövő okos városát!

Időpont: 2022. július 25-29.
Korosztály: 5-8. osztály


4. TEXTIL & TECHNIKÁK

Szeretnél saját, egyedi tervezésű ruhákat tervezni és varrni? Szeretnél egyedi kiegészítőket viselni? Tervezd meg velünk a stílusodat!

Itt a helyed, ha szeretnél megtanulni varrni, batikolni, makramézni, hímezni! A tábor során megismerjük a varrás alapjait, de megtanulunk sok más izgalmas technikát, sőt növényekkel is fogunk festeni, sokat varrunk kézzel és varrógéppel is. Meglepetés program lesz a lézervágás! Ha érdekel a kreatívkodás, ha szívesen alkotnál egész nap, esetleg már tudsz alapszinten varrni, akkor ezt a tábort Neked találták ki! Ha nincs előképzettséged, az sem akadály, az 5 nap alatt minden fontos fogást meg fogsz ismerni és rengeteg új technikát megmutatunk Neked!

Időpont: 2022. augusztus 15-19.
Korosztály: 5-8. osztály

A tábor ára: 45.000 Ft* (átutalás, készpénz, bankkártya, SZÉP kártya)
Az ár napi háromszori étkezést tartalmaz (tízórai, meleg ebéd, uzsonna).
Az éteallergiás gyermekek étkeztetését nem tudjuk vállalni, de lehetőséget biztosítunk, hogy a táborozó az otthonról hozott ételt fogyaszthassa. Amennyiben gyermeke ételéről Ön gondoskodik, ez mindhárom étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) magában foglalja! Ettől eltérni nem tudunk. A tábor ára ebben az esetben kedvezménnyel csökkentett.

*Részletfizetési lehetőség: Jelentkezéskor 20.000 Ft előleg, a fennmaradó részt legkésőbb 2 héttel a tábor megkezdése előtt kell kifizetni.
..........................................................................................................................

Ha a gyermek valamilyen oknál fogva nem jelenik meg a tábor első napján, vagy félbe hagyja azt (nem betegség miatt), a tábor szervezője a tábor árának visszafizetésére nem kötelezhető.
Betegség esetén orvosi igazolás ellenében tudunk visszatéríteni.

Tábor adatai

Időpont

Gyermek adatai

Név
Taj szám
Születési hely
Születési idő
Iskola neve
Osztály (2021/2022-es tanévben elvégzett)
Ország
Irányítószám
Település
Utca, házszám
Anyja leánykori neve
Kérjük, lehetőleg mindkét szülő/hozzátartozó adatait megadni!

1. Szülő adatai

Név
Kapcsolattartási e-mail cím
Telefonszám

2. Szülő adatai

Név
Email cím
Telefonszám

Megjegyzés

Üzenet

Nyilatkozat

Gyermekem egyedül közlekedhet
Annak a személy(ek)nek a neve és telefonszáma, aki(k) a gyermeket a táborból elviheti(k)
Alulírott nyilatkozom, hogy az AUDI Hungária Zrt. dolgozója vagyok. A kedvezményre való jogosultságot hitelt érdemlően igazolni kell (pl.: dolgozói kártya)
A tábor háromszori étkezést biztosít a jelentkezőknek (tízórai, ebéd, uzsonna). Az éteallergiás gyermekek étkeztetését nem tudjuk vállalni, de lehetőséget biztosítunk, hogy a táborozó az otthonról hozott ételt fogyaszthassa. Amennyiben gyermeke ételéről Ön gondoskodik, ez mindhárom étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) magában foglalja! Ettől eltérni nem tudunk. A tábor ára ebben az esetben kedvezménnyel csökkentett.
A jelentkezést csak az előleg kifizetése után véglegesítjük. Az előleg összege 20 000 Ft. Az előleg befizetése nélkül a jelentkező adatai törlődnek!
SimplePay
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Mobilis Közhasznú Nonprofit Kft. a megadott e-mail címre részemre promóciós céllal hírlevelet küldjön. Hírlevelünkben havi rendszerességgel küldünk híreket a Mobilis programjairól, rendezvényeiről, szolgáltatásairól, újdonságairól. Az e-mail cím megadása önkéntes, a hozzájárulás a jövőre nézve bármikor visszavonható a Mobilis Közhasznú Nonprofit Kft. mindenkor hatályos adatkezelési és adatbiztonsági szabályzata értelmében, amely a http://mobilis-gyor.hu/kozerdeku-adatok weboldalon elérhető. Az adatkezelés jogalapja a Felhasználó önkéntes hozzájárulása, azt kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használjuk fel.

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2022/05/16

Mától elérhető a tanárok közreműködésével kifejlesztett Nyitott iskola navigátor

A navigátort tanárok készítették tanároknak. A platform kifejlesztését a WAAG laboratórium irányította, amely Hollandiában évek óta az...
2022/05/13

Egy innovatív nyitott iskolai tananyag a hulladékszennyezésből fakadó problémák jobb megértéséhez

Mostani cikkünkben a hollandiai Waag technológiai és társadalomkutatási laboratórium vezetésével, a holland Ir. Lely Lyceum...
2022/03/29

Ingyenes látogatás álláskeresőknek a Mobilisben

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ ingyenes belépési lehetőséget biztosít álláskeresők részére!

Programok, események

2022/06/20 - 2022/08/19

Mobilis nyári táborai

Már lehet jelentkezni a Mobilis nyári táboraiba! Bővítettük kínálatunkat, hogy még több változatos tematikájú élményből választhassatok a nyárra!
2022/04/22 - 2022/12/31

Mesterséges intelligencia képzés pedagógusok számára

Szeretnénk a figyelmébe ajánlani a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ által biztosított új informális tanulási lehetőséget.
2022/04/13 - 2022/04/13

XII. Nyugat-dunántúli Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

A Széchenyi István Egyetemen XII. alkalommal kerül megrendezésre a Nyugat-dunántúli Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár.
2022/03/21

ENARIS workshop

Az ENARIS projekt célja, hogy szakmai segédanyagot dolgozzon ki pedagógusok számára a mesterséges intelligencia közérthető bemutatására a...
2022/03/19 - 2022/03/19

10 éves a Mobilis

10 évvel ezelőtt 2012. március 15-én nyitotta meg kapuit a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ. Gyertek és ünnepeljük meg ezt a napot...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés