9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

50 képregény - foglalkoztató kártyák

Webáruház   |   Kártya   |   Logikai játékok   |   Egyszemélyes feladatkártyás játékok   |   50 képregény - foglalkoztató kártyák

Érezted már úgy, hogy gyermekeid valósággal szenvednek, amikor órákig kütyü- és képernyőmentes életre kényszerülnek? Ezeket a foglalkoztató kártyákat pontosan ilyen helyzetekre találták ki!

A rajzolás egy nagyon hasznos tevékenység. Fejleszti a finommotorikus mozgást, javítja a kézírást, szabad teret ad a kreativitásnak és az egyik legőszintébb módja az önkifejezésnek. Arról nem is beszélve, hogy alkotás közben agyunk egyfajta meditatív állapotban van, ami csökkenti a stresszt, fokozza a kreativitást és hosszú távon javítja a kognitív képességeket. A képregények pedig az elmúlt évtized egyik legfeltörekvőbb trendjének számítanak, így ennek fényében készült el az 50 képregényből álló foglalkoztató kártyák csomagja, amiben különböző nehézségi szinten kell különböző képregényes figurákat megrajzolni.

Az apró dobozkát könnyűszerrel, bárhová magaddal viheted, és az elkészült műalkotás igazi kincs lehet gyermeked számára, melyet büszkén mutogat majd másoknak.

Cikkszám: TE10401062

Részletek

Korosztály5-8 évesek

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!