Termékek

Korosztály
HOPPERS

HOPPERS

Ugrándozz addig, míg csak a piros béka marad a tóban! A klasszikus szoliterjáték továbbfejlesztése.
 • 8+
RUSH HOUR CSÚCSFORGALOM

RUSH HOUR CSÚCSFORGALOM

Szabadulj ki a csúcsforgalomból! Az autók csak előre és hátra mozognak, parkolj az egyikkel úgy, hogy a másikkal a helyére tudj állni, így szabadítsd ki a piros autódat a dugóból a kijárathoz!
 • 8+
RUSH HOUR JUNIOR

RUSH HOUR JUNIOR

Szabadulj ki a csúcsforgalomból minél előbb, nehogy elolvadjon a fagyi! Az autók csak előre és hátra mozognak! Parkolj az egyikkel úgy, hogy a másikkal a helyére tudj állni, így szabadítsd ki a fagyis autódat a dugóból a szemben lévő kijárathoz!
 • 5+
RUSH HOUR DELUXE EDITION

RUSH HOUR DELUXE EDITION

A csúcsforgalomban csak egy dolog jár az eszünkben: hogy végre sikerüljön kiszabadulni a dudáló autók tömegéből. A Rush Hour logikai játékban is pontosan ez a cél, de ellentétben a valósággal, itt csak az eszünkre és a térlátásunkra van szükség a sikerhez!
 • 8+
SZELLEMLÉPCSŐ társasjáték

SZELLEMLÉPCSŐ társasjáték

Juss fel a lépcső tetejére, cselezd ki a szellemeket! Szükség lesz a figyelmedre, memóriádra, taktikádra, mert a társaid és a szellemek akadályozni fogják utadat! Csak ügyesen!
 • 4+
ELVARÁZSOLT LABIRINTUS társasjáték

ELVARÁZSOLT LABIRINTUS társasjáték

Az elvarázsolt labirintus rejtelmei várnak Rád egy izgalmas játék során. Gyűjts össze annyi ereklyét, amennyit csak tudsz!
 • 6+
A KIS VARÁZSLÓINASOK társasjáték

A KIS VARÁZSLÓINASOK társasjáték

Bumm és puff! Színes füstfelhő száll fel a mágikus üstből. Meleg nap van a régi varázskonyhában, ahol a kis varázslótanoncok épp a bájitalok elkészítésének művészetét tanulják. Ehhez rengeteg különböző alapanyagot kell az üstökbe tenniük. Csak óvatosan!
 • 5+
PYLOS TRAVEL

PYLOS TRAVEL

A Pylos-ban az nyer, aki az utolsó golyót fel tudja tenni a piramis csúcsára. Elég egyszerűnek hangzik, nem igaz? Vajon Neked sikerülne?
 • 8+
QUORIDOR TRAVEL

QUORIDOR TRAVEL

Lépj vagy tegyél le egy akadályt játékostársad elé! Célod, hogy minél hamarabb átjuss a veled szemben lévő alapvonalra úgy, hogy az eléd kihelyezett falakat megkerülöd.
 • 8+
QUORIDOR KID

QUORIDOR KID

Kisegerek szaladnak az egymástól elcsent sajtokkal a szemben lévő egérlyukba. Azonban a csintalan egérpajtások akadályozzák a velük szembe futó egeret, nehogy előbb beérkezzen a célba vett egérlyukba!
 • 5+
GOBBLET

GOBBLET

Vedd alapul az amőba szabályait, és fűszerezd meg egy kis memória játékkal! Így született meg a Gobblet! Rendkívül izgalmas, kihívásokkal teli játék!
 • 8+
QUARTO CLASSIC

QUARTO CLASSIC

Kétszemélyes absztrakt stratégiai játék, ahol a figyelem kulcsfontosságú. Négyes sorozatot kell létrehozni a játéktáblán az elemekből úgy, hogy egy tulajdonságuk megegyezzen.
 • 8+
QUIXO Classic

QUIXO Classic

Amőba másképp! Az amőba nehezített változatában 25 fakocka hever a táblán, X és O jelzésekkel ellátva. Az nyer, aki a saját jelzésével ellátott kockákból ötös sorozatot tud kialakítani.
 • 8+
KATAMINO

KATAMINO

A fejtörőket kínáló, de egymás ellen is játszható logikai játékban a fő cél meghatározott színes pentaminókkal (öt kockából összeálló elemekkel) kitölteni egy adott teret.
 • 8+
CUBICUP 3 SZEMÉLYES FADOBOZBAN

CUBICUP 3 SZEMÉLYES FADOBOZBAN

A CubiCup egy 3D-s logikai társasjáték, amely a térbeli formák felismerésén keresztül segíti a logikus gondolkodást, és a stratégia kidolgozását, a játékban való nyerés érdekében.
 • 7+
HIVE társasjáték

HIVE társasjáték

A Hive egy ötletes, gyors iramú, absztrakt stratégiai játék 2 személy részére. Mindkét játékos egy-egy rovarhadat irányít azzal a céllal, hogy ellenfelének méhkirálynőjét körbezárja. A taktikai játék nyertese az, akinek okos stratégiát és jó helyzetfelismerést alkalmazva ez elsőként sikerül!
 • 8+
HIVE POCKET

HIVE POCKET

A méltán nagy sikernek örvendő Hive játék utazó változata. A Hive egy ötletes, gyors iramú, absztrakt stratégiai játék 2 személy részére. Mindkét játékos egy-egy rovarhadat irányít, amelynek minden eleme másféle módon tud lépni.
 • 8+
GOOD LOOK JÁTÉK

GOOD LOOK JÁTÉK

Nagyon kedves logikai játék kis gyermekek részére. Vajon milyen ruhát visel a képen látható nyuszi? Minden jó válasz egy répát ér. Ha jól következtetsz, Te zsebelheted be a legtöbb érmét.
 • 5+
Chocolate Fix játék

Chocolate Fix játék

Különleges logikai játék csak ínyenceknek! A Chocolate Fix minden korosztálynak biztosítja a játszva tanulást, az agytekervények karbantartását.
 • 8+
CSÓTÁNYPÓKER KÁRTYAJÁTÉK

CSÓTÁNYPÓKER KÁRTYAJÁTÉK

A Csótány Póker a hagyományos póker játék, és a blöffölős kockajátékok ötletéből indul ki, és fergeteges parti játékként vonult be a játék történelembe. A győzelemhez kell egy kis csavaros ész, jó adag emberismeret, és sok-sok blöff.
 • 8+
445 db, 23 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Programok, események

2017/06/24

Múzeumok Éjszakája a Mobilisben

A művészet és a tudomány kapcsolata a Mobilisben látványos és szórakoztató formában.

Hírek

2017/06/08

Pályaorientációs témanapok a Mobilisben

A gépészmérnöki és a villamosmérnöki pályákat bemutató, interaktív élménynapot szervezett a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ,...
2017/06/07

Mobilis sikerek a WRO Magyarország Nemzeti Fordulóján

A Mobilis két csapata is kiválóan szerepelt a 2017. június 3-i hétvégén, a World Robot Olympiad nevű, nagy presztízsű robotépítő és...
2017/05/29

5. GYŐRI ÉDES NAPOK

A Mobilis kiemelt partnere és tematikus évének főtámogatója, a Nemak Győr Kft. jóvoltából rendezték meg a győri Dunakapu téren az 5....
Bezár
Keresendő kifejezés