• mobilis-gyor.hu
 • hétfő - péntek: 15:30-18:00, szombat: 9:00-18:00, vasárnap: szünnap

Termékek

Korosztály
Kopogó koporsók kártyajáték - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Kopogó koporsók kártyajáték - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Mindenki tudja, hogy tisztességes vámpír nem alszik holmi ütött-kopott, pókhálós koporsóban… Néhanapján bizony ki kell takarítani őket! Akinek először sikerül négy koporsó tisztogatásával végeznie, az megnyeri a játékot - és a többiekre hagyhatja a munkát!
 • 8+
Slamászka kártyajáték - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Slamászka kártyajáték - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Ászkák, pókok, legyek, patkányok, csigák..... egy borzongató bogársereg várja a játékosokat. A Slamászka kártyajátékban a játékosoknak az asztalt csapkodva és tapsolva kell a játékostársaknak megmutatniuk, hogy milyen szörnyűséges állat van a kártyájukon!
 • 8+
Carnac társasjáték

Carnac társasjáték

Jó földmérnökként építs minél több dolment menhírek felállításával és döntésével. Ehhez a csillagok állását jól meg kell figyeld, a győzelemhez megfelelő tervezésre és előrelátásra van szükség.
 • 8+
Mini Nature kártyajáték

Mini Nature kártyajáték

Találd meg az egy helyen élő állatokat és gyűjtsd össze őket! Mókás családi kártyajáték, melyet a kicsik is könnyedén játszhatnak.
 • 4+
Mixamatou kártyajáték

Mixamatou kártyajáték

Felcicomázott cicák próbálják megtéveszteni a játékosokat különleges öltözetükkel. Az ügyes megfigyelők azonban hamar észreveszik a hasonlóságokat, így könnyen le tudják az összes lapot tenni a kezükből.
 • 4+
Nézd csak! Mi változott? kártyajáték

Nézd csak! Mi változott? kártyajáték

Megfigyelted jól a kártyákat? Csukd be a szemed! Most nyisd ki! Melyiket fordítottam át? És mi változott rajta? Ha minden kérdésre tudsz válaszolni, leteheted az egyik kártyádat.
 • 4+
Tip Top Clap kártyajáték

Tip Top Clap kártyajáték

Az egész család kedvence lehet ez a remek játék. Azonkívül, hogy összekovácsolja a csapattagokat, remek memóriafejlesztő. A szórakozás és nevetés garantálva! Emlékezz a bemutatott grimaszokra vagy cselekvésekre a megadott sorrendben. Kezdődhet a játék!
 • 6+
Cocotaki kártyajáték - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Cocotaki kártyajáték - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Mennyire ismered az állatok hangját? Tudod utánozni őket? A Cocotaki kártyajátékban egy őrült, fergeteges kaland veszi kezdetét!
 • 5+
Nyolc perces birodalom

Nyolc perces birodalom

Építs birodalmat és hódítsd meg a világot! A nyolc perces birodalom egy gyors területfoglaló játék, amelynek során nehéz döntéseket kell meghozni. Gyorsan megtanulható és szórakoztató játék. Legyél Te a legügyesebb birodalomépítő!
 • 8+
Raketofix társasjáték

Raketofix társasjáték

A Raketofix egy vidám szórakoztató játék a mozgás, a gondolkodás és a beszéd fejlesztésére! Lenne kedved ellátogatni Mobilix, Kaotix és Animalix bolygókra? Szeretnél megismerkedni ezeknek a távoli bolygóknak a lakóival? Segíts nekik a különböző feladatokban!
 • 5+
Rings Up! társasjáték

Rings Up! társasjáték

Vadi új, pörgős party játék a gyors játékok szakértőjétől! A játékosok színes karikákkal játszanak, melyeket a kártyalapokon látható ábrák alapján a megfelelő sorrendben kell a hüvelykujjukra felhúzni. Ki a leggyorsabb közületek?
 • 6+
Colt Express társasjáték

Colt Express társasjáték

Az Év Játéka 2015-ben. Vajon ki lesz a legsikeresebb bandita, aki a legtöbb zsákmányt szerzi meg?
 • 10+
El Capitan társasjáték

El Capitan társasjáték

Minden kalóz álma a mesés kincsekkel teli láda megszerzése. Az El Capitan társasjátékban sincs ez másképp. Képes vagy kiállni a próbákat, és a legtöbb aranyat megszerezned? Ha igen, Te leszel a kalózok vezére!
 • 6+
Pinata Party társasjáték

Pinata Party társasjáték

Szülinapi pinata partira vagyunk hivatalosak. A játékosok célja minél több és értékesebb finomságot összeszedni a fűből. Ehhez úgy kell léptetni egy cukorkát, hogy a mozgatás végén azonos színűek kerüljenek egymás mellé, és így azokat felszedhetik maguknak a játékosok.
 • 8+
Cash 'n Guns társasjáték

Cash 'n Guns társasjáték

Ebben a játékban körről körre szivacspisztolyokat szegeznek majd az orrodhoz. Szegezz Te is! A zsákmány azé, aki lő, ha kell, és blöffölni is mer. De ha berezelsz, az igazi gengszterek között nincsen számodra hely!
 • 10+
Mammuz kártyajáték

Mammuz kártyajáték

Üdvözlünk a jégkorszakban, a kardfogú tigrisek, mamutok és dinoszauruszok világában. Micsoda? Azt mondjátok, hogy a dinoszauruszok kihaltak? Tévedés! Előfordulhat, hogy a játék során néhány állatfaj ki fog halni, de a dinoszauruszok túlélik! A Mammuz egy vicces, blöffölős kártyajáték.
 • 7+
Qwirkle kártyajáték

Qwirkle kártyajáték

Színek, formák és alakzatok. Immár kártyajáték formájában is elérhető a Qwirkle! Egy játék, amely gondolkodásra serkent, és az asztal mellé köt számtalan menetre!
 • 8+
Sardines kártyajáték

Sardines kártyajáték

A játék lényege, hogy a játékosoknak néhány másodperc alatt meg kell figyelniük a kis szardíniákat, memorizálni, és megtalálni őket ismét a "szardíniás doboz"-ban. A cél a nyerés érdekében: megszerezni a legtöbb szardíniát! Ki lesz a legügyesebb?
 • 5+
Topologix játék

Topologix játék

Hol van a béka? A házban. És a kismadár? Fent a sziklán. Szórakoztató és tanulságos játék, amely segíti a térbeli eligazodást és fejleszti a térlátást. A kérdések és válaszok kapcsán segít megérteni a fent, lent, előtt, mögött, alul, felül, jobb, bal fogalmát.
 • 3+
Coloformix játék

Coloformix játék

Szín- és formafelismerő játék. Válasszunk ki egyet a 20 gazdagon illusztrált kép közül, majd a játéktáblán a 12 csillag alakú zseton segítségével jelöljük be, hogy melyik formákat milyen színben látjuk a választott grafikán!
 • 4+
795 db, 40 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Hírek

2019/06/14

A World Robot Olympiad bemutatkozott Győrben!

2019. június 14-én Győrben első alkalommal került megrendezésre WRO Legorobot verseny.
2019/04/15

TechTogether Junior Győr verseny az Egyetemen

A Mobilis aktív közreműködésével zajlott a TechTogether Junior Győr, a Széchenyi István Egyetem teljes képzési kínálatát bemutató,...
2019/04/15

Kísérletbazár 2019.

Tudomány gyerekektől gyerekeknek a Mobilisben

Programok, események

2019/06/17 - 2019/08/30

Mobilis Élmény7 nyári táborok

A Mobilis táboraiban az interaktív játékok, az élménydús foglalkozások és bemutatók segítségével észrevétlenül juthatsz közelebb a ...
2019/05/15 - 2019/05/15

Inzulinpumpa használata okostelefonos alkalmazással

A győri diabétesz rendelő munkatársai és a Medtronic továbbképzést, illetve konzultációt tart azoknak a pácienseknek és...
2019/06/24 - 2019/06/28

Győri Gyerekegyetem 2019.

2019 nyarán harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Győri Gyerekegyetem a Széchenyi István Egyetem és Mobilis Interaktív Kiállítási...
2019/06/22 - 2019/06/22

Múzeumok Éjszakája 2019.

A Mobilis 2019-ben is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz. Ezen az éjszakán megmutatjuk, hogy mennyire közel van...
2019/06/04

Ingyenes Mobilis látogatás álláskeresőknek

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ ingyenes belépési lehetőséget biztosít álláskeresők részére!

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés