• mobilis-gyor.hu
 • hétfő - péntek: 15:30-18:00, szombat: 9:00-18:00, vasárnap: szünnap

Termékek

Korosztály
Titkos ügynök társasjáték

Titkos ügynök társasjáték

Kérdezz-felelek-leleplező játék! Egy óceánjáró, egy wellness központ, egy űrállomás...és még 22 különleges helyszín a Titkos ügynök társasjátékban! A játékosok az adott helyszíneken különböző szerepekbe bújnak és megpróbálják leleplezni a titkos ügynököt!
 • 10+
Dixit kiegészítő termékek

Dixit kiegészítő termékek

Ha egy kis újdonságot szeretnél vinni a Dixit játékokba, és a képeket az alapjátékból már túlságosan jól ismered, akkor itt az idő újabb fejezettel és képekkel bővíteni a történeteidet! A Dixit kiegészítők összesen 84 csodaszép kártyával bővítik az alapjátékot.
 • 8+
Hit the Hat! társasjáték

Hit the Hat! társasjáték

Csapj le gyorsan a jó kalapra! A Hit the Hat! egy izgalmas családi játék, amihez jó megfigyelőkészségre, gyorsaságra, jó reflexekre van szükség. Fejleszti az összehasonlítási készséget és a kéz koordinációt.
 • 4+
Takenoko társasjáték

Takenoko társasjáték

Réges-régen a japán császár ajándékba kapott Kína uralkodójától egy pandát. A játékosoknak gondozniuk kell a kertet, ki kell építeniük az öntözőcsatornákat, bambuszt kell termelniük és etetniük kell a pandát, hogy elnyerhessék a császár kegyét.
 • 8+
Ticket to Ride Europa társasjáték

Ticket to Ride Europa társasjáték

A Ticket to Ride Európa izgalmas vasúti kalandokra kalauzol a századforduló utáni Európa nagyvárosain át. Csomagold össze a bőröndödet, hívd az inasodat, és szálljatok fel a vonatra!
 • 8+
Fedőnevek és Fedőnevek képekkel társasjáték - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Fedőnevek és Fedőnevek képekkel társasjáték - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Fergeteges asszociációs társasjáték! Kódfejtés, izgalom, leleplezés, megtévesztés, pókerarc...Itt a Fedőnevek, és a Fedőnevek képekkel társasjáték, a világ legtitkosabb parti játéka!
 • 10+
Hive Carbon társasjáték

Hive Carbon társasjáték

A Hive Carbon a Hive logikai játék speciális kiadása, fekete-fehér elemekkel. A Hive Carbon tartalmazza az alapjátékot, továbbá kiegészül a szúnyog és katicabogár kiegészítőkkel.
 • 9+
Mysterium társasjáték

Mysterium társasjáték

Rejtélyes gyilkosság történt az ősi kastélyban! A tettes semmi nyomot nem hagyott maga után, a rendőrség tehetetlen - az ügy felgöngyölítése a játékosokra vár!
 • 10+
Top That! társasjáték

Top That! társasjáték

A Top That! egy logikai és ügyességi társasjáték, melyben öt bűvészkellékből kell a feladatkártyának megfelelően tornyot építeni úgy, hogy közben a szürkével jelzett tárgyat el kell tüntetni valamelyik másikban! Ki lesz a legügyesebb bűvészinas?
 • 6+
Állatrejtő és Kalózrejtő logikai játék

Állatrejtő és Kalózrejtő logikai játék

Az Állatrejtőben bújócskázhatsz a vadállatokkal ! Legyél Te a túravezető, aki szafarikat szervez Afrika gyönyörű vidékeire! Minden turista más-más állatot szeretne látni, így a Te feladatod, hogy a többit elrejtsd a dzsungel fái között! A Kalózrejtőben pedig a kalóz szigeteken próbálhatod ki leleményességed.
 • 5+
Bang! Párbaj

Bang! Párbaj

A Bang! Párbaj a már jól megszokott, kedvenc vadnyugati játékunk kétszemélyes változata. Mert nem vadnyugat a vadnyugat a legendás pisztolypárbajok nélkül...
 • 8+
CVlizációk társasjáték

CVlizációk társasjáték

Írd meg a néped életrajzát! Harcosok vagy gondolkodók? Építők vagy tudósok? Milyen lesz a Te civilizációd?
 • 10+
A Lángelme Tudós Laboratóriuma

A Lángelme Tudós Laboratóriuma

Lépj be Te is a Lángelme Tudós Laboratóriumába: végezz különböző, izgalmas kísérleteket, vagy a nyomozó szett segítségével készíts ujjlenyomatokat!
 • 4+
713 db, 36 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Programok, események

2019/06/17 - 2019/08/30

Mobilis Élmény7 nyári táborok

A Mobilis táboraiban az interaktív játékok, az élménydús foglalkozások és bemutatók segítségével észrevétlenül juthatsz közelebb a ...
2019/06/24 - 2019/06/28

Győri Gyerekegyetem 2019.

2019 nyarán harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Győri Gyerekegyetem a Széchenyi István Egyetem és Mobilis Interaktív Kiállítási...
2019/04/12

Kísérletbazár 2019.

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ 2019. április 12-én hatodik alkalommal rendezi meg a régió legnagyobb tudománynépszerűsítő...
2019/04/17 - 2019/04/18

HOLDFÉNY PARTI, EGY ÉJSZAKA A MOBILISBEN

Ismét a Mobilisben éjszakázhatsz! Az éjszaka rejtelmei, fényes jelenségek, kalandok várnak rád a Mobilisben!

Hírek

2019/03/19

Mobilis siker a Fizikatanári Ankéton

A Debreceni Egyetem adott helyet 2019. március 13-16. között a 62. Országos Fizikatanári Ankétnak, ahol a Mobilis Diáklaborjának szakmai...
2019/02/11

FIRST LEGO League - Miskolc

A hétvégén a Miskolci Egyetem adott otthont a FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és -programozó versenysorozat magyar-lengyel elődöntőjének.
2019/01/22

Pályaorientációs témanap a Péterfy-s diákoknak

Újabb iskola diákjai kaphattak ízelítőt a mérnöki pályák érdekességeiről, lehetőségeiről.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés