• mobilis-gyor.hu
 • hétfő - péntek: 15:30-18:00, szombat: 9:00-18:00, vasárnap: szünnap

Termékek

Korosztály
Tip Top Clap kártyajáték

Tip Top Clap kártyajáték

Az egész család kedvence lehet ez a remek játék. Azonkívül, hogy összekovácsolja a csapattagokat, remek memóriafejlesztő. A szórakozás és nevetés garantálva! Emlékezz a bemutatott grimaszokra vagy cselekvésekre a megadott sorrendben. Kezdődhet a játék!
 • 6+
Cocotaki kártyajáték

Cocotaki kártyajáték

Mennyire ismered az állatok hangját? Tudod utánozni őket? A Cocotaki kártyajátékban egy őrült, fergeteges kaland veszi kezdetét!
 • 5+
Nyolc perces birodalom

Nyolc perces birodalom

Építs birodalmat és hódítsd meg a világot! A nyolc perces birodalom egy gyors területfoglaló játék, amelynek során nehéz döntéseket kell meghozni. Gyorsan megtanulható és szórakoztató játék. Legyél Te a legügyesebb birodalomépítő!
 • 8+
Raketofix társasjáték

Raketofix társasjáték

A Raketofix egy vidám szórakoztató játék a mozgás, a gondolkodás és a beszéd fejlesztésére! Lenne kedved ellátogatni Mobilix, Kaotix és Animalix bolygókra? Szeretnél megismerkedni ezeknek a távoli bolygóknak a lakóival? Segíts nekik a különböző feladatokban!
 • 5+
Rings Up! társasjáték

Rings Up! társasjáték

Vadi új, pörgős party játék a gyors játékok szakértőjétől! A játékosok színes karikákkal játszanak, melyeket a kártyalapokon látható ábrák alapján a megfelelő sorrendben kell a hüvelykujjukra felhúzni. Ki a leggyorsabb közületek?
 • 6+
Colt Express társasjáték

Colt Express társasjáték

Az Év Játéka 2015-ben. Vajon ki lesz a legsikeresebb bandita, aki a legtöbb zsákmányt szerzi meg?
 • 10+
El Capitan társasjáték

El Capitan társasjáték

Minden kalóz álma a mesés kincsekkel teli láda megszerzése. Az El Capitan társasjátékban sincs ez másképp. Képes vagy kiállni a próbákat, és a legtöbb aranyat megszerezned? Ha igen, Te leszel a kalózok vezére!
 • 6+
Pinata Party társasjáték

Pinata Party társasjáték

Szülinapi pinata partira vagyunk hivatalosak. A játékosok célja minél több és értékesebb finomságot összeszedni a fűből. Ehhez úgy kell léptetni egy cukorkát, hogy a mozgatás végén azonos színűek kerüljenek egymás mellé, és így azokat felszedhetik maguknak a játékosok.
 • 8+
Cash 'n Guns társasjáték

Cash 'n Guns társasjáték

Ebben a játékban körről körre szivacspisztolyokat szegeznek majd az orrodhoz. Szegezz Te is! A zsákmány azé, aki lő, ha kell, és blöffölni is mer. De ha berezelsz, az igazi gengszterek között nincsen számodra hely!
 • 10+
Mammuz kártyajáték

Mammuz kártyajáték

Üdvözlünk a jégkorszakban, a kardfogú tigrisek, mamutok és dinoszauruszok világában. Micsoda? Azt mondjátok, hogy a dinoszauruszok kihaltak? Tévedés! Előfordulhat, hogy a játék során néhány állatfaj ki fog halni, de a dinoszauruszok túlélik! A Mammuz egy vicces, blöffölős kártyajáték.
 • 7+
Qwirkle kártyajáték

Qwirkle kártyajáték

Színek, formák és alakzatok. Immár kártyajáték formájában is elérhető a Qwirkle! Egy játék, amely gondolkodásra serkent, és az asztal mellé köt számtalan menetre!
 • 8+
Horgász macskák kártyajáték

Horgász macskák kártyajáték

Szeretsz horgászni? Igen? Akkor tedd próbára ügyességed, és lássuk, lepipálod-e a versenytársaidat! Légy Te az a játékos, aki a legtöbb halat tudja kifogni a tóból!
 • 8+
Sardines kártyajáték

Sardines kártyajáték

A játék lényege, hogy a játékosoknak néhány másodperc alatt meg kell figyelniük a kis szardíniákat, memorizálni, és megtalálni őket ismét a "szardíniás doboz"-ban. A cél a nyerés érdekében: megszerezni a legtöbb szardíniát! Ki lesz a legügyesebb?
 • 5+
Topologix játék

Topologix játék

Hol van a béka? A házban. És a kismadár? Fent a sziklán. Szórakoztató és tanulságos játék, amely segíti a térbeli eligazodást és fejleszti a térlátást. A kérdések és válaszok kapcsán segít megérteni a fent, lent, előtt, mögött, alul, felül, jobb, bal fogalmát.
 • 3+
Coloformix játék

Coloformix játék

Szín- és formafelismerő játék. Válasszunk ki egyet a 20 gazdagon illusztrált kép közül, majd a játéktáblán a 12 csillag alakú zseton segítségével jelöljük be, hogy melyik formákat milyen színben látjuk a választott grafikán!
 • 4+
Batamo kártyajáték

Batamo kártyajáték

Asszociációs társasjáték, sok nevetéssel! A játékosoknak minél gyorsabban be kell mondaniuk az első szót, ami eszükbe jut a hirtelen felfordított kártyalapról, annak karakteréről, témájáról.
 • 8+
Puzzle duo számok

Puzzle duo számok

Puzzle duo oktatójáték a francia Djecotól. Párosítsd a számokat a számképekkel!
 • 3+
Puzzle duo ellentétpárok

Puzzle duo ellentétpárok

Puzzle duo oktatójáték a francia Djecotól. Párosítsd az ellentétes képeket!
 • 2+
Puzzle duo élőhelyek

Puzzle duo élőhelyek

Puzzle duo oktatójáték a francia Djecotól. Találd meg az állatkák otthonát!
 • 2+
Puzzle duo ki mit eszik?

Puzzle duo ki mit eszik?

Puzzle-Duo oktatójáték a francia Djecotól. Találd meg az állatkák eledelét!
 • 2+
713 db, 36 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Programok, események

2019/06/17 - 2019/08/30

Mobilis Élmény7 nyári táborok

A Mobilis táboraiban az interaktív játékok, az élménydús foglalkozások és bemutatók segítségével észrevétlenül juthatsz közelebb a ...
2019/06/24 - 2019/06/28

Győri Gyerekegyetem 2019.

2019 nyarán harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Győri Gyerekegyetem a Széchenyi István Egyetem és Mobilis Interaktív Kiállítási...
2019/04/12

Kísérletbazár 2019.

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ 2019. április 12-én hatodik alkalommal rendezi meg a régió legnagyobb tudománynépszerűsítő...
2019/03/15 - 2019/03/16

7 éves a Mobilis!

A Mobilis 7. szülinapján várjuk visszatérő és új látogatóinkat, hogy velünk ünnepeljenek!
2019/04/17 - 2019/04/18

HOLDFÉNY PARTI, EGY ÉJSZAKA A MOBILISBEN

Ismét a Mobilisben éjszakázhatsz! Az éjszaka rejtelmei, fényes jelenségek, kalandok várnak rád a Mobilisben!

Hírek

2019/02/11

FIRST LEGO League - Miskolc

A hétvégén a Miskolci Egyetem adott otthont a FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és -programozó versenysorozat magyar-lengyel elődöntőjének.
2019/01/22

Pályaorientációs témanap a Péterfy-s diákoknak

Újabb iskola diákjai kaphattak ízelítőt a mérnöki pályák érdekességeiről, lehetőségeiről.
2018/12/10

Közönségsiker és Mobilis Bits továbbjutás az FLL versenyen

Harmadik alkalommal rendeztük meg a FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és -programozó verseny regionális fordulóját, a Nemak-Mobilis...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés