Termékek

Korosztály
Quercetti Migoga marble run játék

Quercetti Migoga marble run játék

A Quercetti Migoga Marble Run Basic golyópálya építőelemeiből magas, több szintes, izgalmas golyópályát állíthatsz össze. Az építkezésnek csak a kreativitásod szab határt!
 • 4+
Quercetti Georello Tech játék

Quercetti Georello Tech játék

Fogaskerekes építőjáték, mely amellett, hogy garantáltan önfeledt kikapcsolódást ígér, még a kézügyesség fejlesztésére is tökéletes.
 • 5+
Quercetti számolóhenger

Quercetti számolóhenger

A hengerrel játékosan megtanítható a szorzótábla. Ha nem szeretnél egy szokványos eszközt a szorzás és az osztás megtanulására, akkor ez a Te "játékod"!
 • 5+
Quercetti Mini Pallino játék

Quercetti Mini Pallino játék

Hasznos útitárs ez a szép, élénk színekkel rendelkező színkirakó. A logikai játék célja a színes golyók elrendezése a minta alapján.
 • 5+
Titkos ügynök társasjáték

Titkos ügynök társasjáték

Kérdezz-felelek-leleplező játék! Egy óceánjáró, egy wellness központ, egy űrállomás...és még 22 különleges helyszín a Titkos ügynök társasjátékban! A játékosok az adott helyszíneken különböző szerepekbe bújnak és megpróbálják leleplezni a titkos ügynököt!
 • 10+
Dixit kiegészítő termékek

Dixit kiegészítő termékek

Ha egy kis újdonságot szeretnél vinni a Dixit játékokba, és a képeket az alapjátékból már túlságosan jól ismered, akkor itt az idő újabb fejezettel és képekkel bővíteni a történeteidet! A Dixit kiegészítők összesen 84 csodaszép kártyával bővítik az alapjátékot.
 • 8+
Hit the Hat! társasjáték

Hit the Hat! társasjáték

Csapj le gyorsan a jó kalapra! A Hit the Hat! egy izgalmas családi játék, amihez jó megfigyelőkészségre, gyorsaságra, jó reflexekre van szükség. Fejleszti az összehasonlítási készséget és a kéz koordinációt.
 • 4+
Takenoko társasjáték

Takenoko társasjáték

Réges-régen a japán császár ajándékba kapott Kína uralkodójától egy pandát. A játékosoknak gondozniuk kell a kertet, ki kell építeniük az öntözőcsatornákat, bambuszt kell termelniük és etetniük kell a pandát, hogy elnyerhessék a császár kegyét.
 • 8+
Ticket to Ride Europa társasjáték

Ticket to Ride Europa társasjáték

A Ticket to Ride Európa izgalmas vasúti kalandokra kalauzol a századforduló utáni Európa nagyvárosain át. Csomagold össze a bőröndödet, hívd az inasodat, és szálljatok fel a vonatra!
 • 8+
Mamutvadász társasjáték

Mamutvadász társasjáték

2012-ben a Magyar Társasjáték Díj I. helyezett játéka. Merülj el egy régmúlt korban, és éld át, ahogy az emberek tízezer évvel ezelőtt a kőkorszakban a mindennapokat élték!
 • 10+
Fedőnevek és Fedőnevek képekkel társasjáték

Fedőnevek és Fedőnevek képekkel társasjáték

Fergeteges asszociációs társasjáték! Kódfejtés, izgalom, leleplezés, megtévesztés, pókerarc...Itt a Fedőnevek, és a Fedőnevek képekkel társasjáték, a világ legtitkosabb parti játéka!
 • 10+
Hive Carbon társasjáték

Hive Carbon társasjáték

A Hive Carbon a Hive logikai játék speciális kiadása, fekete-fehér elemekkel. A Hive Carbon tartalmazza az alapjátékot, továbbá kiegészül a szúnyog és katicabogár kiegészítőkkel.
 • 9+
Mysterium társasjáték

Mysterium társasjáték

Rejtélyes gyilkosság történt az ősi kastélyban! A tettes semmi nyomot nem hagyott maga után, a rendőrség tehetetlen - az ügy felgöngyölítése a játékosokra vár!
 • 10+
Top That! társasjáték

Top That! társasjáték

A Top That! egy logikai és ügyességi társasjáték, melyben öt bűvészkellékből kell a feladatkártyának megfelelően tornyot építeni úgy, hogy közben a szürkével jelzett tárgyat el kell tüntetni valamelyik másikban! Ki lesz a legügyesebb bűvészinas?
 • 6+
Állatrejtő és Kalózrejtő logikai játék

Állatrejtő és Kalózrejtő logikai játék

Az Állatrejtőben bújócskázhatsz a vadállatokkal ! Legyél Te a túravezető, aki szafarikat szervez Afrika gyönyörű vidékeire! Minden turista más-más állatot szeretne látni, így a Te feladatod, hogy a többit elrejtsd a dzsungel fái között! A Kalózrejtőben pedig a kalóz szigeteken próbálhatod ki leleményességed.
 • 5+
Bang! Párbaj

Bang! Párbaj

A Bang! Párbaj a már jól megszokott, kedvenc vadnyugati játékunk kétszemélyes változata. Mert nem vadnyugat a vadnyugat a legendás pisztolypárbajok nélkül...
 • 8+
CVlizációk társasjáték

CVlizációk társasjáték

Írd meg a néped életrajzát! Harcosok vagy gondolkodók? Építők vagy tudósok? Milyen lesz a Te civilizációd?
 • 10+
A Lángelme Tudós Laboratóriuma

A Lángelme Tudós Laboratóriuma

Lépj be Te is a Lángelme Tudós Laboratóriumába: végezz különböző, izgalmas kísérleteket, vagy a nyomozó szett segítségével készíts ujjlenyomatokat!
 • 4+
619 db, 31 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Programok, események

2018/06/25 - 2018/06/29

Győri Gyerekegyetem 2018.

2018 nyarán második alkalommal kerül megrendezésre a Győri Gyerekegyetem a Széchenyi István Egyetem és Mobilis Interaktív Kiállítási...
2018/06/18 - 2018/08/24

Mobilis Élmény7 nyári táborok

A Mobilis táboraiban az interaktív játékok, az élménydús foglalkozások és bemutatók segítségével észrevétlenül juthatsz közelebb a ...
2018/04/27

Kísérletbazár 2018.

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ 2018. április 27-én ötödik alkalommal rendezi meg a régió legnagyobb tudománynépszerűsítő...
2018/04/18 - 2018/04/18

Inzulinpumpa klub

Április 18-án (szerdán) egy régi rendezvénysorozatát eleveníti fel a Petz Aladár Kórház Gyermekdiabétesz gondozója, melynek...
2018/04/27

„Tudj többet – élj jobban!”

A kicsiknek és nagyoknak is egyaránt szóló programok hasznos tudással vérteznek fel mindenkit, akit érdekelnek az egészségmegőrzés titkai,...

Hírek

2018/04/19

Ingyenes femcoop PLUS foglalkozások a Mobilisben

Nagy érdeklődés fogadta a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ új programját, amely az Ausztria-Magyarország Interreg Programból...
2018/04/13

GYŐRI SIKER A SZÉCHENYI-OXFORD EVEZŐS REGATTÁN

Az oxfordi és a győri egyetemi regattások bemutató versenyt tartottak a Mosoni-Duna belvárosi szakaszán.
2018/04/04

"City" autóbuszjárat megálló a Mobilisnél

2018. április 9-től megáll a "City" busz a Mobilisnél.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés