Termékek

Korosztály
Mikado játék

Mikado játék

Ügyességi és türelem játék, ahol az egész család együtt játszhat! Húzd ki a halomból úgy a pálcákat, hogy a többi ne mozduljon meg!
 • 5+
Magyar népmesék társasjáték

Magyar népmesék társasjáték

Ebben a mesében Te leszel a főszereplő! A játékosok a magyar népmesék közismert szereplőinek: Tündérszép Ilona, Fehérlófia, Fábólfaragott Péter, Az okos lány, Csillagszemű juhász vagy a Legkisebb királylány bőrébe bújva indulnak el, hogy egy-egy mesében szerencsével járjanak.
 • 5+
Magnetic Travel: Noé bárkája

Magnetic Travel: Noé bárkája

Noé mindenkit megment, aki felfér a bárkára. Segíts neki, hogy mindenki a helyére kerüljön! Azonban az állatok is válogatósak: mindenki a párja mellett (fölött, alatt) szeret csak utazni!
 • 5+
Magnetic Travel: Ementáli

Magnetic Travel: Ementáli

Nincs másra szükségük a gyerekeknek a megoldáshoz, csak incifinci logikára! Helyezd fel a mágneses lapkákat úgy, hogy az egerek ki tudjanak lesni az ementáli résein!
 • 6+
Magnetic Travel: Pingvin parádé

Magnetic Travel: Pingvin parádé

Ha szeretted a Pingvincsúszdát, akkor készülj a Pingvin parádéra! A Pingvin parádé egy nagyszerű fejtörő a gyerekeknek, utazásra tervezve!
 • 5+
Magnetic Travel: Tangoes állatok

Magnetic Travel: Tangoes állatok

Készíts formákat, figurákat, ábrákat a különböző alakzatokkal. Vesd be a kreativitásod és logikai-matematikai képességed: alkotásra fel!
 • 5+
Back 2 Back játék

Back 2 Back játék

Egy játék - de dupla szórakozás! A rács egyik oldalának feltöltése most nem lesz elég. Mit szólnál egyszerre két oldal feltöltéséhez?
 • 7+
MosaIQ játék

MosaIQ játék

Hajlítsd az agyad ezzel a fejtörő játékkal! A fokozatosan nehezedő feladatok abbahagyhatatlan játékot nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
 • 7+
Út vonal játék

Út vonal játék

Hogyan éred el a célod? Az Útvonal játékban a kék és piros játékelemek segítségével a városi útvesztőben kell megtervezned az utat a kiindulási pontokból a célig.
 • 7+
Tipover játék

Tipover játék

Juss el a kis akrobatával a piros ládáig! Csak a ládákon közlekedhetsz, így fel kell döntened őket, hogy utat csinálj a célodig!
 • 8+
Pathwords Junior játék

Pathwords Junior játék

Angol nyelvű szókereső játék kisebbeknek szóló kiadása. A klasszikus szókereső és Tetris játékok remek ötvözete ez a játék.
 • 6+
Pathwords játék

Pathwords játék

Pathwords, angol nyelvű szójáték. Nyelvtanulást segítő, egyszemélyes logikai játék.
 • 12+
Solitaire Chess játék

Solitaire Chess játék

A sakk szabályait egyszerűsített formában alkalmazó logikai játék igazi ördögi kihívást jelent mindenkinek! Ha sosem sakkoztál ezelőtt, nem gond - a Solitaire Chess segítségével fejlesztheted a képességeidet és kidolgozhatod alapvető sakkozós stratégiádat!
 • 8+
Abalone társasjáték

Abalone társasjáték

Az Abalone társasjáték a világ egyik legsikeresebb stratégiai, logikai játéka. A játékszabály percek alatt elsajátítható, és kezdődhet a küzdelem! Vajon kinek sikerül az ellenfél több golyóját kilökni a játékmezőn kívülre?
 • 7+
Offboard társasjáték

Offboard társasjáték

Ebben a játékban golyókat mozgatunk a pályán, és megpróbáljuk ellenfelünk golyóit letolni arról, de nem mindegy, hova érkeznek a letolt golyók!
 • 7+
Az elvarázsolt tükör társasjáték

Az elvarázsolt tükör társasjáték

Mennyire vagy gyors és jó megfigyelő? Figyeld meg a fény útját és ismerd fel milyen varázstárgy jelenik meg rajta. Ha kitalálod, jutalmat kapsz. Légy a leggyorsabb, és ismered fel Te leghamarabb az ábrákat.
 • 5+
Sárkányok völgye társasjáték

Sárkányok völgye társasjáték

Juttassátok vissza a sárkánykölyköket a Sárkányok Völgyébe! Figyelni kell a zsémbes varázslóra is, Razandarra, mert ha úgy érkezik meg a Sárkánytoronyba, hogy ott van még sárkánykölyök, elvesztettétek a játékot.
 • 6+
Sakk készlet a Djecotól

Sakk készlet a Djecotól

Három klasszikus táblajáték található ebben a csodálatos táskában: sakk, kínai sakk és dáma játék. Kezdődhet a játék?
 • 6+
Aquaretto társasjáték

Aquaretto társasjáték

Legyen saját állatkerted tele delfinekkel, bálnákkal, jegesmedvékkel, és vonzd be Te a legtöbb látogatót! Taktikai, stratégiai társasjáték, mely a nagy sikerű Zooloretto folytatásaként elődjével együtt, de akár önálló játékként is játszható.
 • 8+
Patchwork társasjáték

Patchwork társasjáték

Gyönyörű folttakaró készítéséhez fáradságos munka és idő szükséges. A játékosnak körültekintően kell a foltokat kiválasztania, és figyelnie kell, hogy mindig legyen kéznél elegendő gomb - nem csak azért, hogy befejezze a takaróját, hanem hogy az elkészült alkotás jobb és szebb legyen ellenfele takarójánál.
 • 8+
625 db, 32 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Programok, események

2018/06/18 - 2018/08/24

Mobilis Élmény7 nyári táborok

A Mobilis táboraiban az interaktív játékok, az élménydús foglalkozások és bemutatók segítségével észrevétlenül juthatsz közelebb a ...

Hírek

2018/06/11 - 2018/06/09

Mobilis-SZE sikerek a tatabányai WRO-n

2018/05/04

Rekreációs Szakmai Fórum és Kiállítás

Második alkalommal került megrendezésre a Mobilisben a Széchenyi István Egyetem Egészség - és Sporttudományi Karának Rekreációs Szakmai...
2018/04/19

Ingyenes femcoop PLUS foglalkozások a Mobilisben

Nagy érdeklődés fogadta a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ új programját, amely az Ausztria-Magyarország Interreg Programból...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés