• mobilis-gyor.hu
 • hétfő - péntek: 15:30-18:00, szombat: 9:00-18:00, vasárnap: szünnap

Termékek

Korosztály
Billy és Betty Építkezés

Billy és Betty Építkezés

Építsd meg a fakockákból az épületed, de figyelj oda az építészekre, hogy mindig tartsák a szemüket (és a talpukat) az építkezésen. Jó munkát végeztél, ha az épület elkészült, és az építészek a tetejéről élvezik ki a munkájuk gyümölcsét.
 • 5+
Robot Teknősök társasjáték

Robot Teknősök társasjáték

Társasjáték kis programozóknak! A Robot Teknősök könnyed, játékos formában tanítja meg a gyerekeknek a számítógépes programozás alapjait.
 • 4+
Chickyboom társasjáték

Chickyboom társasjáték

A kakasülőn békésen üldögélnek a tyúkok, egészen addig, míg valamelyik játékos meg nem bontja az egyensúlyt. Próbálj meg minél több tyúkot, szénabálát és kocsikereket összegyűjteni anélkül, hogy az egyensúlyból kibillentenéd az ülőkét!
 • 4+
Set junior társasjáték

Set junior társasjáték

A felismerés családi játéka kisebbeknek! Ez a játék egy kétoldalas játéktáblát tartalmaz, a kisebbek is megtanulhatják a színeket, számokat, mintákat. 3 db-os összeállításokat kell megtalálni, ahol a kártyák tulajdonságai vagy megegyeznek vagy eltérnek.
 • 3+
Domino Animo társasjáték

Domino Animo társasjáték

Egy különleges dominójáték a Djecotól. Óriási a fejetlenség! Szegény állatok, mindenki a testét keresi. Segíts, hogy megtalálják!
 • 3+
Domino 1,2,3 játék

Domino 1,2,3 játék

Ismerkedj a számokkal ezzel a gyönyörű dominoval játékos formában! Rakd a számokhoz a megfelelő képet, és fordítva!
 • 4+
Biff Baff játék

Biff Baff játék

Gondoltad volna, hogy egy hangszerrel, ami jelen esetben egy dob, tanulhatod a színeket, számokat, betűket, s mindezt csupa mókával és kacagással?
 • 4+
Mondd, miért? társasjáték Okos Ovisok

Mondd, miért? társasjáték Okos Ovisok

Bizonyára a Te óvodás gyermekeid is intenzíven érdeklődnek az élet nagy dolgai iránt. Talán napi szinten szeretnének egyre többet megtudni pl. a dinoszauruszokról, a növényekről, az állatokról. Ez a társasjáték játékos formában bővíti az ovisok ismereteit.
 • 4+
Ki vagyok? társasjáték Okos Ovisok

Ki vagyok? társasjáték Okos Ovisok

Észrevetted-e, hogy mekkora sikerélményként éli meg egy óvodás gyermek, ha valamit felismer, illetve azonosítani tud? Bizonyára tapasztaltad már, hogy a párosítások az egyik kedvenc játékai a kicsiknek. A jó hír, hogy ez által játékosan tudnak fejlődni.
 • 3+
Végtelen folyó társasjáték

Végtelen folyó társasjáték

Három varázslótanonc bátorságukat fitogtatva úgy döntenek, tesznek egy túrát a kiszámíthatatlan, végtelen folyón. Ám a hajó hirtelen elindult egyikükkel a sodrásban, téves irányban. Vajon sikerül valamelyiküknek a folyó áramlásának megfelelően irányítani a hajót?
 • 6+
Crabz társasjáték

Crabz társasjáték

Népes család a rákoké, nehéz rendet tartani köztük - és még nehezebb együtt tartani őket. Neked vajon sikerül? Tedd mozgásképtelenné az ellenfeleid rákjait!
 • 8+
Buki France detektor

Buki France detektor

A fémkeresőd megismertet Téged egy új, izgalmas időtöltéssel, segít megtalálni az elveszett pénzérmét, ékszert, vagy más fémtárgyat!
 • 8+
Buki France Space Odyssey golyópálya

Buki France Space Odyssey golyópálya

Ezzel a készlettel 59 cm magas, motoros golyópályát tudsz építeni! Tedd próbára ügyességed!
 • 8+
Quercetti Georello Tech játék

Quercetti Georello Tech játék

Fogaskerekes építőjáték, mely amellett, hogy garantáltan önfeledt kikapcsolódást ígér, még a kézügyesség fejlesztésére is tökéletes.
 • 5+
Titkos ügynök társasjáték

Titkos ügynök társasjáték

Kérdezz-felelek-leleplező játék! Egy óceánjáró, egy wellness központ, egy űrállomás...és még 22 különleges helyszín a Titkos ügynök társasjátékban! A játékosok az adott helyszíneken különböző szerepekbe bújnak és megpróbálják leleplezni a titkos ügynököt!
 • 10+
Dixit kiegészítő termékek

Dixit kiegészítő termékek

Ha egy kis újdonságot szeretnél vinni a Dixit játékokba, és a képeket az alapjátékból már túlságosan jól ismered, akkor itt az idő újabb fejezettel és képekkel bővíteni a történeteidet! A Dixit kiegészítők összesen 84 csodaszép kártyával bővítik az alapjátékot.
 • 8+
Hit the Hat! társasjáték

Hit the Hat! társasjáték

Csapj le gyorsan a jó kalapra! A Hit the Hat! egy izgalmas családi játék, amihez jó megfigyelőkészségre, gyorsaságra, jó reflexekre van szükség. Fejleszti az összehasonlítási készséget és a kéz koordinációt.
 • 4+
Takenoko társasjáték

Takenoko társasjáték

Réges-régen a japán császár ajándékba kapott Kína uralkodójától egy pandát. A játékosoknak gondozniuk kell a kertet, ki kell építeniük az öntözőcsatornákat, bambuszt kell termelniük és etetniük kell a pandát, hogy elnyerhessék a császár kegyét.
 • 8+
Ticket to Ride Europa társasjáték

Ticket to Ride Europa társasjáték

A Ticket to Ride Európa izgalmas vasúti kalandokra kalauzol a századforduló utáni Európa nagyvárosain át. Csomagold össze a bőröndödet, hívd az inasodat, és szálljatok fel a vonatra!
 • 8+
Fedőnevek és Fedőnevek képekkel társasjáték

Fedőnevek és Fedőnevek képekkel társasjáték

Fergeteges asszociációs társasjáték! Kódfejtés, izgalom, leleplezés, megtévesztés, pókerarc...Itt a Fedőnevek, és a Fedőnevek képekkel társasjáték, a világ legtitkosabb parti játéka!
 • 10+
587 db, 30 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Programok, események

2018/10/18 - 2018/10/18

Interaktív foglalkozások az Őszi Pedagógiai Szakmai Napok keretében

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ az Őszi Pedagógiai Szakmai Napok keretében interaktív bemutató foglalkozást szervez „Új...

Hírek

2018/10/09 - 2018/10/09

AUDI - Mobilis Roadshow

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ és főszponzora, az AUDI HUNGARIA Zrt. együttműködésében 20 alkalomból álló pályaorientációs...
2018/10/08

Az országban elsőként Győrben nyitotta meg kapuit az új Digitális Élményközpont, a MobilITy

Ünnepélyes keretek közt nyílt meg vasárnap az ország első Digitális Élményközpontja a Mobilisben.
2018/10/02

Innovatív szolgáltatáscsomag a femcoop Plus c. projekt keretében

A femcoop PLUS c. projekt keretében készülő innovatív szolgáltatáscsomag összeállításával a projektpartnerek a kis- és...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés