Termékek

Korosztály
MosaIQ játék

MosaIQ játék

Hajlítsd az agyad ezzel a fejtörő játékkal! A fokozatosan nehezedő feladatok abbahagyhatatlan játékot nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
 • 7+
Út vonal játék

Út vonal játék

Hogyan éred el a célod? Az Útvonal játékban a kék és piros játékelemek segítségével a városi útvesztőben kell megtervezned az utat a kiindulási pontokból a célig.
 • 7+
Tipover játék

Tipover játék

Juss el a kis akrobatával a piros ládáig! Csak a ládákon közlekedhetsz, így fel kell döntened őket, hogy utat csinálj a célodig!
 • 8+
Pathwords Junior játék

Pathwords Junior játék

Angol nyelvű szókereső játék kisebbeknek szóló kiadása. A klasszikus szókereső és Tetris játékok remek ötvözete ez a játék.
 • 6+
Pathwords játék

Pathwords játék

Pathwords, angol nyelvű szójáték. Nyelvtanulást segítő, egyszemélyes logikai játék.
 • 12+
Solitaire Chess játék

Solitaire Chess játék

A sakk szabályait egyszerűsített formában alkalmazó logikai játék igazi ördögi kihívást jelent mindenkinek! Ha sosem sakkoztál ezelőtt, nem gond - a Solitaire Chess segítségével fejlesztheted a képességeidet és kidolgozhatod alapvető sakkozós stratégiádat!
 • 8+
Abalone társasjáték

Abalone társasjáték

Az Abalone társasjáték a világ egyik legsikeresebb stratégiai, logikai játéka. A játékszabály percek alatt elsajátítható, és kezdődhet a küzdelem! Vajon kinek sikerül az ellenfél több golyóját kilökni a játékmezőn kívülre?
 • 7+
Offboard társasjáték

Offboard társasjáték

Ebben a játékban golyókat mozgatunk a pályán, és megpróbáljuk ellenfelünk golyóit letolni arról, de nem mindegy, hova érkeznek a letolt golyók!
 • 7+
Az elvarázsolt tükör társasjáték

Az elvarázsolt tükör társasjáték

Mennyire vagy gyors és jó megfigyelő? Figyeld meg a fény útját és ismerd fel milyen varázstárgy jelenik meg rajta. Ha kitalálod, jutalmat kapsz. Légy a leggyorsabb, és ismered fel Te leghamarabb az ábrákat.
 • 5+
Sárkányok völgye társasjáték

Sárkányok völgye társasjáték

Juttassátok vissza a sárkánykölyköket a Sárkányok Völgyébe! Figyelni kell a zsémbes varázslóra is, Razandarra, mert ha úgy érkezik meg a Sárkánytoronyba, hogy ott van még sárkánykölyök, elvesztettétek a játékot.
 • 6+
Sakk készlet a Djecotól

Sakk készlet a Djecotól

Három klasszikus táblajáték található ebben a csodálatos táskában: sakk, kínai sakk és dáma játék. Kezdődhet a játék?
 • 6+
Aquaretto társasjáték

Aquaretto társasjáték

Legyen saját állatkerted tele delfinekkel, bálnákkal, jegesmedvékkel, és vonzd be Te a legtöbb látogatót! Taktikai, stratégiai társasjáték, mely a nagy sikerű Zooloretto folytatásaként elődjével együtt, de akár önálló játékként is játszható.
 • 8+
Patchwork társasjáték

Patchwork társasjáték

Gyönyörű folttakaró készítéséhez fáradságos munka és idő szükséges. A játékosnak körültekintően kell a foltokat kiválasztania, és figyelnie kell, hogy mindig legyen kéznél elegendő gomb - nem csak azért, hogy befejezze a takaróját, hanem hogy az elkészült alkotás jobb és szebb legyen ellenfele takarójánál.
 • 8+
Fáraó kód társasjáték

Fáraó kód társasjáték

Ki tud a Fáraó kincséből minél több értékes szkarabeuszlapkát megszerezni? Három kocka eredményéből kell a Fáraó kódját megfejteni! A kódfejtéshez csak négy matematikai alapművelet használható! A homokóra kíméletlenül pereg!
 • 10+
Splendor társasjáték

Splendor társasjáték

Gyémánt vagy zafír? Vagy smaragd? Az biztos, hogy ékszer lesz belőle! A Splendor egy gyors, gyűjtögetős és fejlesztős kártyajáték, melyben egy kereskedőt alakítunk. A játék célja, hogy mi készítsük a legszebb ékszereket!
 • 10+
Tripple domino

Tripple domino

Dominójáték háromszög alakú dominókkal. Minden játékos igyekszik megszabadulni a dominóitól, s közben minél több pontot összegyűjteni.
 • 6+
Tarantula Tangó kártyajáték

Tarantula Tangó kártyajáték

A vad Tangó Tarantula kétségbeesve keresi táncpartnerét az állatok között! De az állatok félnek tőle és felkiáltanak minden egyes alkalommal, ha a szőrös, mérges pók rájuk pillant! A nyertes az a játékos lesz, aki elsőként szabadul meg az összes kártyájától.
 • 7+
Spidmonsters kártyajáték

Spidmonsters kártyajáték

Bolygó! Minta! Szörny! Ez a játék teljesen elszédít majd, ahogy az összeillő kártyáidat gyorsabban próbálod párosítani és kijátszani, mint az ellenfeleid. Az a játékos lesz a nyertes, aki előbb megszabadul a szörnyecskéitől!
 • 5+
Billy és Betty Építkezés

Billy és Betty Építkezés

Építsd meg a fakockákból az épületed, de figyelj oda az építészekre, hogy mindig tartsák a szemüket (és a talpukat) az építkezésen. Jó munkát végeztél, ha az épület elkészült, és az építészek a tetejéről élvezik ki a munkájuk gyümölcsét.
 • 5+
Robot Teknősök társasjáték

Robot Teknősök társasjáték

Társasjáték kis programozóknak! A Robot Teknősök könnyed, játékos formában tanítja meg a gyerekeknek a számítógépes programozás alapjait.
 • 4+
578 db, 29 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Programok, események

2018/04/27

Kísérletbazár 2018.

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ 2018. április 27-én ötödik alkalommal rendezi meg a régió legnagyobb tudománynépszerűsítő...
2018/03/10

LEGO kiállítás a Mobilisben

2018. március 10-én és 11-én, egy szombat és egy vasárnap erejéig beköltöznek a kis építőkockák a Mobilisbe. Magyarországról és...

Hírek

2018/02/13

Sikeresen szerepelt a Mobilis Bits csapat a lengyelországi nemzetközi robotépítő és -programozó versenyen

Sikeresen szerepelt a Mobilis Bits csapata a FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és -programozó verseny közép-európai elődöntőjén,...
2018/02/02

10. Méhecskés ergo verseny a Mobilisben

A Méhecske Alapítvány idén 10. alkalommal szervezte meg az evezős ergométer versenyt Győrben.
2018/02/01

Facebook hírfolyam változások

A jövőben sem szeretne lemaradni a Mobilis híreiről? Csak három kattintás és továbbra is nyomon követheti a Mobilis eseményeit!

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés