Termékek

Korosztály
Colt Express társasjáték

Colt Express társasjáték

Az Év Játéka 2015-ben. Vajon ki lesz a legsikeresebb bandita, aki a legtöbb zsákmányt szerzi meg?
 • 10+
THAMES & KOSMOS Vízturbina

THAMES & KOSMOS Vízturbina

Fedezd fel a víz erejét modellek építésével és kísérletek végrehajtásával. Építsd meg a saját vízerőművedet, termelj villamos energiát, és használd fel egy LED segítségével világításra.
 • 8+
El Capitan társasjáték

El Capitan társasjáték

Minden kalóz álma a mesés kincsekkel teli láda megszerzése. Az El Capitan társasjátékban sincs ez másképp. Képes vagy kiállni a próbákat, és a legtöbb aranyat megszerezned? Ha igen, Te leszel a kalózok vezére!
 • 6+
Sztorikocka - Batman

Sztorikocka - Batman

9 kocka, 54 kép Batman főhősökkel, tárgyakkal, járművekkel, épületekkel. Dobj a dobókockákkal, és találj ki izgalmas Batman szuperhős történeteket a dobott képekkel!
 • 6+
Pinata Party társasjáték

Pinata Party társasjáték

Szülinapi pinata partira vagyunk hivatalosak. A játékosok célja minél több és értékesebb finomságot összeszedni a fűből. Ehhez úgy kell léptetni egy cukorkát, hogy a mozgatás végén azonos színűek kerüljenek egymás mellé, és így azokat felszedhetik maguknak a játékosok.
 • 8+
Időfutár társasjáték

Időfutár társasjáték

Legyél az Időfutár történetének aktív részese, működj együtt a csapatoddal és építsd meg az időgépet. Stratégia, izgalom, nevetés - az Időfutár társasjáték nemcsak a könyv rajongótáborának jelent szórakozást, de bárkinek, aki szeret taktikázni és játszani.
 • 10+
Cash 'n Guns társasjáték

Cash 'n Guns társasjáték

Ebben a játékban körről körre szivacspisztolyokat szegeznek majd az orrodhoz. Szegezz Te is! A zsákmány azé, aki lő, ha kell, és blöffölni is mer. De ha berezelsz, az igazi gengszterek között nincsen számodra hely!
 • 10+
Mammuz kártyajáték

Mammuz kártyajáték

Üdvözlünk a jégkorszakban, a kardfogú tigrisek, mamutok és dinoszauruszok világában. Micsoda? Azt mondjátok, hogy a dinoszauruszok kihaltak? Tévedés! Előfordulhat, hogy a játék során néhány állatfaj ki fog halni, de a dinoszauruszok túlélik! A Mammuz egy vicces, blöffölős kártyajáték.
 • 7+
Qwirkle kártyajáték

Qwirkle kártyajáték

Színek, formák és alakzatok. Immár kártyajáték formájában is elérhető a Qwirkle! Egy játék, amely gondolkodásra serkent, és az asztal mellé köt számtalan menetre!
 • 8+
Horgász macskák kártyajáték

Horgász macskák kártyajáték

Szeretsz horgászni? Igen? Akkor tedd próbára ügyességed, és lássuk, lepipálod-e a versenytársaidat! Légy Te az a játékos, aki a legtöbb halat tudja kifogni a tóból!
 • 8+
Sardines kártyajáték

Sardines kártyajáték

A játék lényege, hogy a játékosoknak néhány másodperc alatt meg kell figyelniük a kis szardíniákat, memorizálni, és megtalálni őket ismét a "szardíniás doboz"-ban. A cél a nyerés érdekében: megszerezni a legtöbb szardíniát! Ki lesz a legügyesebb?
 • 5+
Topologix játék

Topologix játék

Hol van a béka? A házban. És a kismadár? Fent a sziklán. Szórakoztató és tanulságos játék, amely segíti a térbeli eligazodást és fejleszti a térlátást. A kérdések és válaszok kapcsán segít megérteni a fent, lent, előtt, mögött, alul, felül, jobb, bal fogalmát.
 • 3+
Coloformix játék

Coloformix játék

Szín- és formafelismerő játék. Válasszunk ki egyet a 20 gazdagon illusztrált kép közül, majd a játéktáblán a 12 csillag alakú zseton segítségével jelöljük be, hogy melyik formákat milyen színben látjuk a választott grafikán!
 • 4+
Batamo kártyajáték

Batamo kártyajáték

Asszociációs társasjáték, sok nevetéssel! A játékosoknak minél gyorsabban be kell mondaniuk az első szót, ami eszükbe jut a hirtelen felfordított kártyalapról, annak karakteréről, témájáról.
 • 8+
Puzzle duo számok

Puzzle duo számok

Puzzle duo oktatójáték a francia Djecotól. Párosítsd a számokat a számképekkel!
 • 3+
Puzzle duo ellentétpárok

Puzzle duo ellentétpárok

Puzzle duo oktatójáték a francia Djecotól. Párosítsd az ellentétes képeket!
 • 2+
Puzzle duo élőhelyek

Puzzle duo élőhelyek

Puzzle duo oktatójáték a francia Djecotól. Találd meg az állatkák otthonát!
 • 2+
Puzzle duo ki mit eszik?

Puzzle duo ki mit eszik?

Puzzle-Duo oktatójáték a francia Djecotól. Találd meg az állatkák eledelét!
 • 2+
Puzzle trio színek

Puzzle trio színek

Puzzle trio oktatójáték a francia Djecotól. A színeket kell hozzáválogatni a megfelelő fődarabokhoz.
 • 3+
Puzzle trio foglalkozások

Puzzle trio foglalkozások

Puzzle-Trio oktatójáték a francia Djecotól. Az eszközöket kell hozzáválogatni a megfelelő foglalkozás elemeihez.
 • 3+
569 db, 29 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Programok, események

2018/03/10

LEGO kiállítás a Mobilisben

2018. március 10-én és 11-én, egy szombat és egy vasárnap erejéig beköltöznek a kis építőkockák a Mobilisbe. Magyarországról és...
2018/01/31

Méhecskés ERGO verseny a Mobilisben

A MÉHECSKE KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY 2018-ban 10. alkalommal rendezi meg fogyatékkal élő gyermekek, fiatalok számára szervezett hagyományos...
2018/01/18 - 2018/01/20

EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre....

Hírek

2017/12/04

Budapesti és győri sikerek a LEGO robotépítő és - programozó versenyen

„Nemak-Mobilis robotverseny – FLL Győr regionális forduló" címmel második alkalommal szervezte meg a Mobilis Interaktív Kiállítási...
2017/11/24

Mi a pálya?

A győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban rendezték 2017. november 22-én a Mi a pálya c. műszaki szakmaválasztó...
2017/11/21

Karácsonyi adománygyűjtés

A Méhecske Közhasznú Alapítvány már 10. éve szervezi a hátrányos helyzetű, rászoruló családok számára a karácsonyi időszak előtti...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés