Termékek

Korosztály
Mini Family kártyajáték

Mini Family kártyajáték

Mini family memória és megfigyelést fejlesztő kártyajáték kicsiknek. Gyűjtsd össze hét képzeletbeli család négy tagját a társaidtól! Ha jól figyelsz, kikövetkeztetheted, hogy kinél van a hiányzó családtag. Az nyer, akinél a legtöbb család lesz a végén!
 • 4+
Aranyásók párbaj kártyajáték

Aranyásók párbaj kártyajáték

Aki másnak vermet ás...! A két törpének el kell döntenie, hogy közösen építenek úthálózatot, vagy külön-külön. Akárhogyan is döntenek, továbbra is az a céljuk, hogy akadályozzák egymást. Két fős játék, szóló variációval.
 • 8+
Wasgij Original Puzzle 1000 db-os

Wasgij Original Puzzle 1000 db-os

Mit láthat a nő a képen, amitől ennyire kétségbeesett? És a ló miért örül? Trükkös puzzle, ahol nem a megszokott módon kell gondolkodnod.
 • 10+
Wasgij Mystery puzzle 1000 db-os

Wasgij Mystery puzzle 1000 db-os

Vajon mi fog történni a képen látható esemény után? A Wasgij kirakók egyedi kihívás elé állítanak! Mókás rajzok, és garantált szórakozás vár, ha ezt a legkevésbé sem egyszerű kirakót választod.
 • 10+
Wasgij Original Puzzle 1500 db-os

Wasgij Original Puzzle 1500 db-os

Vajon mit fényképez a képen látható férfi? Trükkös puzzle, ahol nem a megszokott módon kell gondolkodnod!
 • 10+
Happy Party társasjáték

Happy Party társasjáték

Fújd el a gyertyákat és gyűjtsd össze ajándékaidat! Egy igazi születésnapi party játék a legkisebbeknek! Szerezd meg az összes szükséges ajándékot, és vigyázz, mert ha rossz gyertyát fújsz el, máris a következő játékos jön!
 • 4+
Parfüm társasjáték

Parfüm társasjáték

A Parfüm abba a korba csábítja a játékosokat, amikor a parfüm még olyan értékes volt, mint az arany. A játékosok parfümkészítőként vanília- és levendulaesszenciák lepárlásával gazdag illatkompozíciókat állítanak össze, amelyekből drága parfümöket alkotnak. Legyen a Tiéd a legsikeresebb parfüméria!
 • 8+
Metro társasjáték

Metro társasjáték

A játékosok a párizsi metróvonal kiépítésén dolgoznak. Építsd meg saját metróvonaladat ügyesen úgy, hogy a szerteágazó vágánylapokat ügyesen helyezed le. Miközben a saját vonaladat építed, közben akár a játékostársaid útvonalát el is terelheted!
 • 8+
Star Wars X-Wing figurás társasjáték

Star Wars X-Wing figurás társasjáték

Ebben a játékban a Csillagok háborúja űrcsatáit eleveníthetjük fel. A játékban helyet kapott űrhajók elképesztően részletesek és gyönyörűen festettek, a játékszabályok könnyen elsajátíthatóak, és a doboz tartalmaz mindent, amire szükségünk lehet egy izgalmas űrcsatához!
 • 14+
Evolúció társasjáték

Evolúció társasjáték

Az Evolúcióban egy folyton változó ökoszisztémában találjuk magunkat, kevés élelemmel, éhes ragadozók között. A túléléshez a fajoknak alkalmazkodniuk kell. A célunk az, hogy a saját fajainkat ellássuk azokkal a tulajdonságokkal, amelyek az élelemszerzéshez, a szaporodáshoz és a túléléshez szükségesek.
 • 12+
Marrakech társasjáték

Marrakech társasjáték

Óriási a sürgés-forgás, izgalomban ég az egész bazár: ma van a szőnyegpiac nagy napja! Hamarosan kihirdetik a legjobb kereskedő nevét! Az 1001 éjszaka meséiből is jól ismert keleti világ piacán szőnyegek lerakosgatásával versengenek egymással a játékosok.
 • 8+
Terra társasjáték

Terra társasjáték

A rendhagyó kvízjátékban különféle kérdésekkel találkozhatunk: hol élt Gandhi? Milyen hosszú a Golden Gate híd? Hány szobor van a Húsvét-szigeten? A játékosoknak ezeket kell megválaszolniuk úgy, hogy tippjeiket kockákkal jelölik a térképen vagy a számsávon!
 • 12+
Inquizitor 2 társasjáték

Inquizitor 2 társasjáték

Tedd próbára a tudásodat ezzel az izgalmas quiz-társasjátékkal! A dobozban 2500 kérdést találtok 5 különböző témakörben. Hívd ki a barátaidat vagy a család apraját-nagyját egy elmepróbáló játszmára! A kérdések lenyűgöző tényeket és érdekes adatokat tárnak a játékosok elé!
 • 10+
Lift it! társasjáték

Lift it! társasjáték

Hogy mi is a Lift it?! Egy őrületesen vicces, ügyességi játék! Csak rögzítsétek a fejetekre a zsinóron lógó kampót és indulhat a halászat! Célunk a kártyákon látható építőelemek kihorgászása!
 • 8+
Építőmesterek - Ókor

Építőmesterek - Ókor

Ezeréves történelem elevenedik meg az Építőmesterek újabb változatában, az Ókorban. Az alapmechanika maradt, a tét azonban emelkedik! Hiszen a római Pantheon vagy éppen a babiloni függőkertek megépítése azért sokkal nagyobb kihívást jelent!
 • 10+
Jégvarázs Csodapalota társasjáték

Jégvarázs Csodapalota társasjáték

Hozd el a nyarat Arendelle csodálatos tájaira a Jégvarázs Csodapalota társasjátékkal! Elza véletlenül örökös téllel borította be Arendelle-t, kedvenc Jégvarázs mesehőseid pedig elakadtak a hóviharban. Most csak rajtad áll, vajon sikerül-e megtalálnod és kiszabadítanod őket!
 • 4+
Colorama társasjáték

Colorama társasjáték

E játék keretében a gyerekek szórakozva barátkozhatnak a színek és formák témakörével. A különböző játékváltozatok eltérő életkorokhoz lettek megírva. Célunk, hogy a geometriai alakzatokat színük és formájuk szerint a tábla megfelelő helyére illesszük.
 • 3+
Dragons kártyajáték

Dragons kártyajáték

A sárkányok nem egyformák, vannak tűzokádó vörösek, égszínű kékek, erdei zöldek, az éjszaka feketéi és a ragyogó aranysárkányok. Néhanapján ritkább példányokat is látni, melyek ezüstök vagy akár a szivárvány minden színében is pompázhatnak. Vajon kinek sikerül elérni a célját, és egy vonalba állítani a színéhez tartozó sárkányokat?
 • 8+
Három kismalac játék

Három kismalac játék

Segítesz a három kismalacnak megépíteni a házukat? Felállítod a házakat, hogy a kismalacok addig az udvaron játszhassanak? De figyelned is kell! Ha felbukkan a farkas, akkor a három kismalacot be kell terelned a házakba, hogy biztonságban legyenek!
 • 3+
Pillangók játék

Pillangók játék

Terjeszd ki a szárnyaid....és engedd szárnyalni a tudásod! Meg tudod alkotni a csodás pillangókat a véletlenszerű elemekből?
 • 6+
540 db, 27 lapon.

Termék szűrő

További címkék

Programok, események

2017/10/27

HOLDFÉNY PARTI, EGY ÉJSZAKA A MOBILISBEN

Ismét a Mobilisben éjszakázhatsz! Az éjszaka rejtelmei, fényes jelenségek, kalandok várnak rád a Mobilisben!
2017/12/02

Nemak - Mobilis robotverseny - FLL Győr regionális forduló 2017.

A tavalyi nagy sikerű premier után 2017. december 2-án második alkalommal rendezi meg a Mobilis a FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és...

Hírek

2017/10/06

ÉLMÉNY AJÁNDÉKBA!

Ajándékozza meg szeretteit egy felejthetetlen élménnyel!
2017/09/18

Európai Mobilitási Hét Budapest 2017.

Az EURÓPAI MOBILITÁSI HETET minden évben szeptember 16. és 22. között rendezik meg. Ezen a héten az európai önkormányzatok fokozott...
2017/09/18

Mobilis a MobElitás rendezvényen

Az évente megrendezésre kerülő Európai Mobilitási Héthez idén már negyedik alkalommal csatlakozott Zalaegerszeg városa. A rendezvény...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés