• mobilis-gyor.hu
  • hétfő - szerda: szünnap, csütörtök - péntek: 15:30 - 18:00, szombat: 9:00 - 18:00, vasárnap: szünnap

Szállítási információk

Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a vásárlók az általuk megrendelt termékekhez mielőbb hozzájussanak. Egyes esetekben azonban előfordulhat, hogy a keresett játék nincs a megfelelő mennyiségben raktáron, vagy beszerzés alatt áll, illetve valamilyen oknál fogva beszerzése nehézségekbe ütközik.

Kérjük, hogy vegyék figyelembe az alábbi információkat!

- Amennyiben a megrendelt termék raktáron van és erről a vásárló e-mailen visszaigazolást kap, maximum 5 napon belül vállaljuk a kiszállítását, illetve átvehető üzletünkben.

- Amennyiben a megrendelt termék/termékek részben vannak raktáron, tájékoztatjuk a vásárlót a várható beérkezés idejéről és egyeztetünk a részteljesítésről, illetve a megrendelés esetleges módosításáról, illetve törléséről. Ez minden esetben e-mailen lesz megerősítve a későbbi félreértések elkerülése végett.

- Amennyiben a megrendelt termék időközben kifogyott és beszerzése nem biztosított, erről a vásárlót haladéktalanul tájékoztatjuk és egyeztetünk a megrendelés esetleges módosításáról, illetve törléséről. Ha a vásárló úgy dönt, hogy törölni szeretné megrendelését, az esetlegesen kifizetett vételárat részére visszautaljuk a Simple Pay online fizetési rendszeren keresztül.

Honlapunkon nyomon követhető, hogy melyik termékek vannak raktáron, illetve melyik termékek azok, amelyeknek szállítása hosszabb időt vesz igénybe (előrendelhető). Ezek az adatok folyamatosan frissülnek, de előfordulhat, hogy megrendeléskor raktáron levőnek jelzi az oldal a játékot, de mire a kosárba kerül, elfogy. Az egyes termékek készletmennyiségét nem jelzi az oldal, olyan is lehetséges, hogy több darabot szeretne megrendelni, de nem áll elég mennyiség a rendelkezésre.

Kollégáink a kapcsolat menüpontban található telefonszámokon állnak rendelkezésükre, amennyiben az aktuális raktárkészlettel kapcsolatban kérdésük lenne.

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2020/09/28

Darts Matek

A Mobilis együttmőködést kötött a Darts Matek csapatával, akik egy olyan egyedülálló, innovatív oktatási szoftvert fejlesztettek, amely...
2020/09/04

GLS CsomagPont

A Mobilis Tudományos Játékboltjában 2020. szeptemberétől GLS CsomagPont is működik!

Programok, események

2020/10/26 - 2020/10/31

Társasjáték maraton az őszi szünetben

Társasjáték maratonra hívunk Benneteket az őszi szünetben!
2020/10/14 - 2020/10/14

Darts Matek online workshop

Digitális, játékos megoldás a matematika oktatásban.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés