Szállítási információk

Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a vásárlók az általuk megrendelt termékekhez mielőbb hozzájussanak. Egyes esetekben azonban előfordulhat, hogy a keresett játék nincs a megfelelő mennyiségben raktáron, vagy beszerzés alatt áll, illetve valamilyen oknál fogva beszerzése nehézségekbe ütközik.

Kérjük, hogy vegyék figyelembe az alábbi információkat!

- Amennyiben a megrendelt termék raktáron van és erről a vásárló e-mailen visszaigazolást kap, maximum 5 napon belül vállaljuk a kiszállítását, illetve átvehető üzletünkben.

- Amennyiben a megrendelt termék/termékek részben vannak raktáron, tájékoztatjuk a vásárlót a várható beérkezés idejéről és egyeztetünk a részteljesítésről, illetve a megrendelés esetleges módosításáról, illetve törléséről. Ez minden esetben e-mailen lesz megerősítve a későbbi félreértések elkerülése végett.

- Amennyiben a megrendelt termék időközben kifogyott és beszerzése nem biztosított, erről a vásárlót haladéktalanul tájékoztatjuk és egyeztetünk a megrendelés esetleges módosításáról, illetve törléséről. Ha a vásárló úgy dönt, hogy törölni szeretné megrendelését, az esetlegesen kifizetett vételárat részére visszautaljuk a Simple Pay online fizetési rendszeren keresztül.

Honlapunkon nyomon követhető, hogy melyik termékek vannak raktáron, illetve melyik termékek azok, amelyeknek szállítása hosszabb időt vesz igénybe (előrendelhető). Ezek az adatok folyamatosan frissülnek, de előfordulhat, hogy megrendeléskor raktáron levőnek jelzi az oldal a játékot, de mire a kosárba kerül, elfogy. Az egyes termékek készletmennyiségét nem jelzi az oldal, olyan is lehetséges, hogy több darabot szeretne megrendelni, de nem áll elég mennyiség a rendelkezésre.

Kollégáink a kapcsolat menüpontban található telefonszámokon állnak rendelkezésükre, amennyiben az aktuális raktárkészlettel kapcsolatban kérdésük lenne.

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2021/04/12

Csináld magad! – Nemzetközi kérdőív pedagógusoknak

A pedagógus kollégák közreműködését kérjük egy nemzetközi projekthez kapcsolódó igényfelmérő kérdőív kitöltésében.
2021/03/30

A mesterséges intelligenciáról kérdezzük a pedagógusokat

Egy nemzetközi projekt megvalósításához szeretnénk a pedagógus kollégák segítségét kérni egy kérdőív kitöltésével, mert véleményük fontos számunkra.
2020/10/22

Széchenyis csapat nyerte az idei Techtogether versenyt

Idén kialakult járvány helyzett miatt hibrid megoldással rendezték meg a Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjai versenyt Budapesten.

Programok, események

2021/04/23

Kísérletbazár 2021.

Az idei évben a Kísérletbazár rendezvényünk a koronavírus járványhelyzet miatt online formában valósul meg.
2021/02/05 - 2021/05/28

Emelt szintű fizika érettségi kísérleteire felkészítő online szakkör

2021. februárjától a Mobilis online szakkör formájában indít emelt szintű fizika érettségi kísérleteire felkészítést.
2020/11/27 - 2020/11/27

Kutatók Éjszakája a Mobilisben

Ebben az évben a Kutatók Éjszakája a Mobilis online terében zajlik.
2020/10/26 - 2020/10/31

Társasjáték maraton az őszi szünetben

Társasjáték maratonra hívunk Benneteket az őszi szünetben!
2020/10/14 - 2020/10/14

Darts Matek online workshop

Digitális, játékos megoldás a matematika oktatásban.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés