Rendezvényhelyszín

A Mobilis kreatív, inspiratív környezetet biztosító konferenciaterme alkalmas kis létszámú céges rendezvényektől akár 220 fős konferenciákig különböző programok lebonyolítására.

  • mobil válaszfalakkal szakaszolható, rugalmasan alakítható konferenciaterem (287m2)
  • akár 3 párhuzamosan működő szekció lebonyolításának lehetősége
  • igény esetén kísérő programok a Mobilis tetőteraszán
  • fixen telepített és mobil vetítéstechnika, beépített hangosítás
  • könnyű megközelíthetőség, ingyenes parkolás
  • technikai személyzet rendelkezésre állása

Igény esetén a konferenciaterem a kiállítótérrel egybenyitható, a Központ teljes körű bérlete esetén nagyobb létszámú rendezvények is lebonyolíthatók.

„Az általunk szervezett és lebonyolított Audi Hungaria ManagementForum rendezvényhez biztosította a helyszínt a Mobilis. Az eseménnyel a Megrendelőnk is elégedett volt. A sikerhez nagyban hozzájárultak a helyszín infrastrukturális adottságai és a személyzet együttműködő, konstruktív közreműködése. Ezúton is köszönjük a munkát. Ha van lehetőségünk, még biztosan viszünk oda rendezvényt." – Special Event Budapest Kft.

További információk, ajánlatkérés: Rákosi Szabolcs, vállalati kapcsolatok és pályaorientáció vezető
E-mail: rakosi.szabolcs@mobilis-gyor.hu
Tel: +36 20 248 5008

Programok, események

Hírek

2017/05/29

5. GYŐRI ÉDES NAPOK

A Mobilis kiemelt partnere és tematikus évének főtámogatója, a Nemak Győr Kft. jóvoltából rendezték meg a győri Dunakapu téren az 5....
2017/05/16

Mobilis az Ipar Napjain

Az Ipar Napjai és Mach-Tech szakkiállítás utolsó napján harmadik alkalommal rendezték meg a TechTogether-GTE-MachTech mérnökhallgatói csapatversenyt.
2017/04/24

Weiz - RoboCup

A Mobilis Kiállítási Központ és a Weizer Energie-Innovations-Zentrum szervezésében, a femcoop PLUS c. projekt keretében 2017. április 21-én...
Bezár
Keresendő kifejezés