mobilis interaktív élményközpont

Meghívó - II. Magyar Drón Világkupa Futam

2023.08.16. 12:51
Egy nem mindennapi programra invitáljuk kedves látogatóinkat, 2023. augusztus 25-től 27-ig  a Mobilis mögött, az Aranypart II-n rendezik meg a II. Magyar Drón Világkupa Futamot.
 
A Magyar Drón- és Multirotoros Egyesület 2016-ban alakult és sikeresen működik azóta is, hiszen a Modellező Szövetség támogatói ajánlása, nemzetközi szervezetekben végzett kiemelkedő munkája, múltban elért eredményei és versenyrendezési jártassága alapján, a Magyarországon elindított pályázatnak köszönhetően 2023. augusztus 25-27. között megszervezésre kerül a II. Magyar Drón Világkupa Futam, a II. Drone Racing World Cup Hungary. Az esemény a lausanne-i Fédération Aéronautique Internationale (FAI) hivatalos versenynaptárában is szerepel. A versenyt a Széchenyi István Egyetem az Edutus Egyetemmel, a Drone Racing Hungary-vel együttműködésben szervezi. A közel 60 főből álló nemzetközi mezőnyben a kontinens legkiemelkedőbb pilótáit köszönthetjük, hiszen a világkupa futam kiemelt versenynek minősül Európában. A Széchenyi István Egyetem campusa mellett, a Mosoni-Duna holtágának strandján lesz a verseny helyszíne, amely a szabályoknak megfelelően védőhálóval lesz elkerítve.
Az esemény ingyenes, szabadon látogatható, minden érdeklődőt örömmel várnak a szervezők!

Hírek

2024/04/29

Kísérletbazár

Nagy örömünkre immár nyolcadik alkalommal rendeztük meg legnagyobb tudománynépszerűsítő...
2024/04/25

A jövő mérnöknői, eSZEment lányok vetélkedője

A Széchenyi István Egyetem és a Mobilis Interaktív Élményközpont közös szervezésben...
2024/03/04

A tavaszi szünetben és a márciusi hosszú hétvégéken a családoké és egyéni látogatóké a Mobilis

A tavaszi szünetben (március 28-tól) nyitva leszünk, szeretettel várjuk látogatóinkat programjainkra, egy üdítő tavaszi játékra, illetve...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés