mobilis interaktív élményközpont

Gamer Zone átadás és projektzárás

2023.10.02. 11:03
A határokon átnyúló szlovák-magyar INTERREG pályázatunk keretében a Mobilis egy 21. századi eszközparkkal felszerelt digitális alkotóműhellyel és kettő darab professzionális versenyautó szimulátorral gazdagodott. Projektzáró eseményünkön ünnepélyesen átadtuk a Mobilis Gamer Zone-t.

A záró rendezvényen Németh Zoltán Győr-Moson-Sopron Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke köszöntőjében kiemelete a beruházással életre hívott digitális alkotóműhely fontosságát, amely teret biztosít a kreatív digitális tervezésnek, alkotásnak a hagyományos és a legmodernebb technológiák ötvözetének felhasználásával.

Prof. Dr. Dogossy Gábor, a Széchenyi István Egyetem Audi Hungária Járműmérnöki Kar dékánja szoros kapcsolódási pontként említette a Mobileum projekt egyetem hallgatók nak, hallgatói csapatoknak nyújtotta lehetőségeket, hiszen nyitott műhelyként segíti az egyetemi hallgatóinak projektjeit is.
Keszthelyi Bernadett, a Mobilis ügyvezetője kiemelte, hogy a támogatás során megvalósult alkotótér egy fontos kapocs a felsőoktatás, a közoktatás és az ipari szereplők között: nyitott, innovatív műhelyként olyan közösségi térként funkcionál, ahol workshopok, képzések sikerrel zajlanak jelenleg is, és a jövőben is ezt a célt szolgálja.

A projetzáró rendezvényen ünnepélyes keretek között megnyitott a Mobilis Gamer Zone, amely a virtulális valóságba nyit teret. Az új játéktér lehetőséget ad a látogatók számára, hogy kipróbálhassák azokat a versenyautó szimulátorokat, melyeknek beszerzését INTERREG pályázatunk tette lehetővé. 

 

Hírek

2024/04/29

Kísérletbazár

Nagy örömünkre immár nyolcadik alkalommal rendeztük meg legnagyobb tudománynépszerűsítő...
2024/04/25

A jövő mérnöknői, eSZEment lányok vetélkedője

A Széchenyi István Egyetem és a Mobilis Interaktív Élményközpont közös szervezésben...
2024/03/04

A tavaszi szünetben és a márciusi hosszú hétvégéken a családoké és egyéni látogatóké a Mobilis

A tavaszi szünetben (március 28-tól) nyitva leszünk, szeretettel várjuk látogatóinkat programjainkra, egy üdítő tavaszi játékra, illetve...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés