Hírek, újdonságok

Évindító újdonságok

Elmúlt egy újabb esztendő, visszatértünk a szürke hétköznapokohoz, de a társasjátékokról és a játék élményéről most sem kell lemondanunk. Szeretnénk bemutatni nektek néhány újdonságot, ami kicsit kizökkenthet a hétköznapi mókuskerékből.

Burrító hajító - Az őrült partijáték

Képzeld el, hogy a sulis kidobókat vegyíted a táboros kártyajátékokkal. Furán hangzik? Hidd el, hogy hatalmas buli! A lényeg, hogy mindenki minél gyorsabban vegye fel a lapokat a húzópklijából és amire nincs szüksége, ugyanígy tegye is le a dobópaklijába. A cél ezzel az, hogy összejöjjön egy hármas lapkombináció és kirobbanjon egy burrító párbaj, bunyó vagy esetleg egy háború. Igen, jól gondolod: ebben a játékban bizony egymást kell dobálni a pihe-puha burrítókkal.

BEEZ - MÉÉZ CSALÁDI TÁRSASJÁTÉK

Ha az őrült bulizásból jutott elég szilveszterkor, jöjjön egy csodálatosan kivitelezett, családi stratégiai játék. Ebben a játékban mindenki egy-egy méhet irányít és cél az, hogy minél több, különböző színű nektárt gyűjtsünk így össze. A lépészámot és az irányt, a méhecske kaptárt formázó talpazatán lévő számok fogják meghatározni. Az összegyűjtött nektárt saját lépsejtjeinkbe megfelelő formába rendezve, célkártyákat teljesíthetünk, ezzel pontokat szerezve. Ezekből a kártyákból lesznek olyanok, miket kezünkben tarunk és csak mi ismerünk, de lesz három közös cél is, amiért elindulhat a versengés. Különösképpen azért, mert a játék addig tart, amíg valaki meghatározott számú nektárcseppet el nem tárol.

HARRY POTTER: ROXFORTI CSATA - SÖTÉT VARÁZSLATOK KIVÉDÉSE

Ki ne ismerné a híres varázsló, Harry Potter történetét? Most a bőrébe bújhatsz és segíthetsz a mágusvilág boszorkányaink és varázslóinka, hogy felkészüljenek és adott esetben meg tudják védeni magukat. Ebben a kétszemélyes, pakliépítő játékban két varázslótanonc mérheti össze erejét és tudását egy párbaj keretein belül. Pakliépító mechanizmust követ a játék, csak úgy, mint a Harry Potter: Roxforti csatában. A játék elején mindegyik játékos kap egy paklit, melyek mindegyike ugyanazokat a lapokat tartalmazza. Ezekhez szerezhetsz újabbakat és erősebbeket a játék folyamán. Ez lehet tárgy, varázslat, szövetség vagy különleges átokkártya, amit az ellenfél paklijába "varázsolhatsz". Ha felkészültetek, indulhat a párbajszakkör!

Ha megtetszett valamelyik játék, webshopunkban meg is tudod vásárolni, csak kattints a választott játék nevére. Jó játékot!


webshop ászf, adatvédelem

Online játékvásárlás hamarosan!

Az elmúlt időszak kihívások elé állított minket. Zárva tartásunk alatt vásárlóink folyamatosan keresték boltunkat, azzal a szándékkal, hogy társasjátékot szerezzenek be, azonban a vírushelyzet ennek egy időre gátat szabott. Az érdeklődés arra ösztönözte csapatunkat, hogy megoldást keressünk vásárlóink számára a játékok zavartalan és gördülékeny beszerzésére, akár online is.

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a Mobilis Tudományos Játékbolt webshopja hamarosan elérhető lesz.

Játékboltunkban természetesen továbbra is a megszokott módon elérhetőek a társasjátékok, kipróbálhatók és megvásárolhatók. Webshopunk mint egy plusz lehetőséget nyújt azoknak az személyeknek, akik kényelmesen szeretnek vásárolni, vagy éppen távolabbról szeretnének beszerezni játékokat.

Webshop nyitó akció leírás itt.
Több, mint két hónapos rendkívüli szünet után játékboltunk újra megnyit.

A nyári szünetben a következő nyitvatartással állunk vásárlóink rendelkezésére:

hétfőtől-péntekig: 9:00-18:00

szombat: 10:00-18:00

vasárnap: zárva


Biztonsági okokból a következő szigorításokat vezettük be:

  • üzletünket folyamatosan fertőtlenítjük
  • kérjük a maszk viselését
  • lázas, beteg vásárlókat nem szolgálunk ki.

Köszönjük együttműködésüket.Játszva tanulás otthon

Játékboltunk zárva tartása miatt, nem kell lemondanotok a játék öröméről. A készleten lévő termékek elérhetőek, ráadásul a 15% kedvezménnyel! (Az akció részleteiről itt olvashattok.) Hozzuk ki a legjobbat a kényszerű otthonlétből, hiszen most alkalom nyílik a minőségi játékra. Ha szeretsz játszani, biztosan eljátszottál már a gondolattal, hogy szívesen kipróbálnál egy komolyabb, hosszabb játékidejű stratégiai társast. Kiváló alkalom, hogy beszerezd, megismerd és megismertesd családoddal és már csak az önfeledt játék örömével kell foglalkoznod.
Persze ne felejtsük el, hogy első a tanulás. A Mobilis ebben is a segítségedre lehet. Hogyan? Íme néhány játék, ami játékosan segít az otthoni tanulásban.

HurriCount Mathitude – SzámHurrikán - matematikai relációk, összetett logikai feltételek gyakorlásához
Frui10 – Számszüret - fejszámolás a tízes számkörben
Multimany – szorzótábla alapozás – szorzótábla gyakorlása az 1-től 5-ig terjedő számkörben
Multibloom – Szorzótábla kertészet - szorzótábla tanulásához, gyakorlásához
CatOwl – Macskabagoly - mennyiségek gyors felismerése, formák és színek megkülönböztetése, memória, reakcióidő és figyelem fejlesztése
Splittissimo – Törd a fejed! - aránypárok és közönséges törtek gyakorlásához
Gopher's Maze - Hörcsög az útvesztőben – összeadás, kivonás elsajátításához
Algoracing – Algoritmus futam – programozás alapjainak megismeréséhez
Quackage – Hápizsák - térbeli problémamegoldó képesség, geometriai alakzatok megismerése
Chronoflight - Gazdálkodj okosan az idővel – analóg óra leolvasása, idővel kapcsolatos összefüggések
Trafficars - Előzz a számokkal! – ismerkedés az 1-től 50-ig terjedő számokkal, kétjegyű számok összehasonlítása
Zoolphabet - Állatira jó angol tanulás – angol abc megtanulása, szókincs fejlesztése
Match and Catch – Kapd el! – szókincs bővítése és angol nyelvű gyorsolvasási készség fejlesztése


Új programozható robot játékok

Különleges újdonságokkal bővült árukészletünk. Már nem csak a nagyok kiváltsága a programozás ismerete, új programozható robot játékaink az óvodás korosztálytól az iskolásokig bárkit rabul ejtenek.

A Learning Resources vicces kisállataival a kicsik számítógép használata nélkül, játékosan elsajátíthatják a programozás alapjait.

Botley robottal egy építőkészlet is jár, mellyel akadálypályát építve haladhatunk a beprogramozott robotunkkal. Ehhez segítséget nyújt, hogy Botley tárgyészlelő és fényérzékelő szenzorral is el van látva.

Művészetkedvelő, kreatív gyermekeknek az Artie 3000 robotunk tökéletes szórakozást nyújt. Artie a beprogramozott utasítások alapján nem csak közlekedni, hanem még rajzolni is tud.

Mindezek mellett üzletünkben a gyakorlottabb gyermekek is találhatnak érdekességeket. Az informatikában már jártasabbaknak a MicroBit, Edison, Ozobot, valamint a Jimu termékeket ajánljuk.


Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2020/10/22

Széchenyis csapat nyerte az idei Techtogether versenyt

Idén kialakult járvány helyzett miatt hibrid megoldással rendezték meg a Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjai versenyt Budapesten.
2020/09/28

Darts Matek

A Mobilis együttmőködést kötött a Darts Matek csapatával, akik egy olyan egyedülálló, innovatív oktatási szoftvert fejlesztettek, amely...
2020/09/04

GLS CsomagPont

A Mobilis Tudományos Játékboltjában 2020. szeptemberétől GLS CsomagPont is működik!

Programok, események

2020/11/27 - 2020/11/27

Kutatók Éjszakája a Mobilisben

Ebben az évben a Kutatók Éjszakája a Mobilis online terében zajlik.
2020/10/26 - 2020/10/31

Társasjáték maraton az őszi szünetben

Társasjáték maratonra hívunk Benneteket az őszi szünetben!
2020/10/14 - 2020/10/14

Darts Matek online workshop

Digitális, játékos megoldás a matematika oktatásban.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés