Fizetési információk

Személyes átvétel esetén fizetési mód:
A webáruházban megrendelt termék ellenértékét személyes átvétel esetén előzetesen Simple Pay online bankkártyás fizetési móddal lehet kiegyenlíteni. Helyszíni fizetésre online megrendelés esetén nincs mód.
Személyes átvétel üzletünkben nyitvatartási időben lehetséges (nyitva tartásunkról honlapunkon, illetve FaceBook oldalunkon tájékozódhatnak). Üzletünk címe: 9026 ÍGyőr, Vásárhelyi Pál u.66.

GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén a fizetés történhet a webáruház felületén megrendeléskor Simple Pay online bankkártyás fizetési móddal vagy utánvéttel a futárnál. Az online bankkártyás fizetés ingyenes, az utánvétes szállítás költségéről a fizetési felületen talál információt.

GLS csomagponton történő átvétel esetén a fizetés történhet a webáruház felületén megrendeléskor Simple Pay online bankkártyás fizetési móddal, vagy a csomag átvételekor a csomagponton utánvéttel, melynek költségéről a fizetési felületen talál információt. Mivel az egyes csomagpontokon a fizetési módok eltérhetnek, kérjük, tájékozódjon a csomag átvétele előtt a lehetőségekről a választott egységnél.

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2020/10/22

Széchenyis csapat nyerte az idei Techtogether versenyt

Idén kialakult járvány helyzett miatt hibrid megoldással rendezték meg a Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjai versenyt Budapesten.
2020/09/28

Darts Matek

A Mobilis együttmőködést kötött a Darts Matek csapatával, akik egy olyan egyedülálló, innovatív oktatási szoftvert fejlesztettek, amely...
2020/09/04

GLS CsomagPont

A Mobilis Tudományos Játékboltjában 2020. szeptemberétől GLS CsomagPont is működik!

Programok, események

2020/11/27 - 2020/11/27

Kutatók Éjszakája a Mobilisben

Ebben az évben a Kutatók Éjszakája a Mobilis online terében zajlik.
2020/10/26 - 2020/10/31

Társasjáték maraton az őszi szünetben

Társasjáték maratonra hívunk Benneteket az őszi szünetben!
2020/10/14 - 2020/10/14

Darts Matek online workshop

Digitális, játékos megoldás a matematika oktatásban.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés