Természettudományos bérlet

MOBILIS TERMÉSZETTUDOMÁNYOS BÉRLET ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOK RÉSZÉRE
2017/2018 TANÉV

Interaktív foglalkozások a kémia, fizika, biológia világából iskolásoknak a saját nyelvükön

Előre egyeztetett természettudományos témakörök mentén kidolgozott foglalkozás, interaktív kísérletekkel, látványlaboratóriumunk eszközeivel, audiovizuális anyagok felhasználásával. A foglalkozások tematikáját a tanulók/gyerekek életkorához, illetve az adott iskolai évfolyam tananyagának tematikájához igazítjuk, alsó és felső tagozatos diákoknak max. 90 percben. Az adott iskolai évfolyamok tananyagát hatékonyan és hatásos eszközökkel dolgozzuk fel, teret adva a gyerekek természettudományos készségeinek. A bérletes programok a tanév során az alábbiak szerint kerülnek megszervezésre:

· Általános iskolai osztályoknak: évente 3 foglalkozás
(október, december/január, február/március)

Ára: 2000,- Ft/fő

Az iskolai osztályok az alábbi tematikából választhatják ki a foglalkozásokat, amelyeket az adott osztály évfolyamának megfelelően prezentálunk. A foglalkozások egy adott tematikájú kísérleti bemutatóból és egy tudományos kvíz kitöltéséből állnak, melyeket az adott évfolyam (természettudományos) ismereteihez és előzetes tudásanyagához igazítunk:

- Hangok világa – hangtani kísérletek, elmés hangszerek

- Húzd meg jobban, menjen a munka! a mechanikai világa

- Időjárási jelenségek laborkörülmények között

- Merülj el a tudományban! áramlások, vizes jelenségek

- Ne légy puhány, légy kemény! halmazállapot-változások

- Nem megrázó élmények elektromosság

- Szárnyaljunk a levegővel! a levegő tulajdonságai

- Színes kémia kémia minden mennyiségben

- Varázslat és tudomány optikai kísérletek

- Kísérletek folyadékokkal és vízzel

- Hőtani-tüzes kísérletek

MOBILIS TERMÉSZETTUDOMÁNYOS BÉRLET KÖZÉPISKOLÁSOK RÉSZÉRE
2017/2018 TANÉV
Interaktív foglalkozások a természettudományok világából középiskolásoknak a saját nyelvükön

Előre egyeztetett természettudományos témakörök mentén kidolgozott foglalkozás, interaktív kísérletekkel, látványlaboratóriumunk eszközeivel, audiovizuális anyagok felhasználásával. A foglalkozások tematikáját a tanulók életkorához, illetve az adott iskolai évfolyam tananyagának tematikájához igazítjuk. Az adott iskolai évfolyamok tananyagát hatékonyan és hatásos eszközökkel dolgozzuk fel, teret adva a tanulók természettudományos készségeinek. A bérletes programok a tanév során az alábbiak szerint kerülnek megszervezésre:

Középiskolai osztályoknak: évente 3 foglalkozás, max. 90 percben
(október, december/január, április)

Ára: 2000,- Ft/fő

A (szak)tanárok 8 különböző tematikából választhatják ki a foglalkozásokat, amelyeket az adott osztály évfolyamának megfelelően prezentálunk. A foglalkozások egy adott tematikájú kísérleti bemutatóból és egy tudományos kvíz kitöltéséből állnak, melyeket az adott évfolyam (természettudományos) ismereteihez és előzetes tudásanyagához igazítunk.

A 3. foglalkozás a tavaszi félévben a Fenntarthatósági Témahéthez vagy a Digitális Témahéthez kapcsolódóan kerül lebonyolításra, ahhoz kapcsolódó témákban.

További információ: Keszthelyi Bernadett
e-mail: keszthelyi.bernadett@mobilis-gyor.hu
tel: +36 20 250 8600


Programok, események

2017/09/29

Kutatók Éjszakája

A Kutatók Éjszakája az ország legjelentősebb tudománynépszerűsítő közönségrendezvénye. Ezen az estén az egyetemek, kutatóintézetek...
2017/10/27

HOLDFÉNY PARTI, EGY ÉJSZAKA A MOBILISBEN

Ismét a Mobilisben éjszakázhatsz! Az éjszaka rejtelmei, fényes jelenségek, kalandok várnak rád a Mobilisben!

Hírek

2017/09/18

Európai Mobilitási Hét Budapest 2017.

Az EURÓPAI MOBILITÁSI HETET minden évben szeptember 16. és 22. között rendezik meg. Ezen a héten az európai önkormányzatok fokozott...
2017/09/18

Mobilis a MobElitás rendezvényen

Az évente megrendezésre kerülő Európai Mobilitási Héthez idén már negyedik alkalommal csatlakozott Zalaegerszeg városa. A rendezvény...
2017/09/11

13 iskola, 300 természettudományos bérlet

Közös sajtótájékoztatót tartott a Mobilis, a KLIK és a Nemak Győr Kft. – 13 iskola kap összesen 300 db természettudományos iskolai bérletet.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés