Természettudományos bérlet iskolásoknak

2017/2018 TANÉV

Interaktív foglalkozások a kémia, fizika, biológia világából iskolásoknak a saját nyelvükön

Előre egyeztetett természettudományos témakörök mentén kidolgozott foglalkozás, interaktív kísérletekkel, látványlaboratóriumunk eszközeivel, audiovizuális anyagok felhasználásával. A foglalkozások tematikáját a tanulók/gyerekek életkorához, illetve az adott iskolai évfolyam tananyagának tematikájához igazítjuk, alsó és felső tagozatos diákoknak max. 90 percben. Az adott iskolai évfolyamok tananyagát hatékonyan és hatásos eszközökkel dolgozzuk fel, teret adva a gyerekek természettudományos készségeinek. A bérletes programok a tanév során az alábbiak szerint kerülnek megszervezésre:

· Általános iskolai osztályoknak: évente 3 foglalkozás
(október, december/január, február/március)

Ára: 2000,- Ft/fő

Az iskolai osztályok az alábbi tematikából választhatják ki a foglalkozásokat, amelyeket az adott osztály évfolyamának megfelelően prezentálunk. A foglalkozások egy adott tematikájú kísérleti bemutatóból és egy tudományos kvíz kitöltéséből állnak, melyeket az adott évfolyam (természettudományos) ismereteihez és előzetes tudásanyagához igazítunk:

- Hangok világa – hangtani kísérletek, elmés hangszerek

- Húzd meg jobban, menjen a munka! a mechanikai világa

- Időjárási jelenségek laborkörülmények között

- Merülj el a tudományban! áramlások, vizes jelenségek

- Ne légy puhány, légy kemény! halmazállapot-változások

- Nem megrázó élmények elektromosság

- Szárnyaljunk a levegővel! a levegő tulajdonságai

- Színes kémia kémia minden mennyiségben

- Varázslat és tudomány optikai kísérletek

- Kísérletek folyadékokkal és vízzel

- Hőtani-tüzes kísérletek

MOBILIS TERMÉSZETTUDOMÁNYOS BÉRLET KÖZÉPISKOLÁSOK RÉSZÉRE
2017/2018 TANÉV
Interaktív foglalkozások a természettudományok világából középiskolásoknak a saját nyelvükön

Előre egyeztetett természettudományos témakörök mentén kidolgozott foglalkozás, interaktív kísérletekkel, látványlaboratóriumunk eszközeivel, audiovizuális anyagok felhasználásával. A foglalkozások tematikáját a tanulók életkorához, illetve az adott iskolai évfolyam tananyagának tematikájához igazítjuk. Az adott iskolai évfolyamok tananyagát hatékonyan és hatásos eszközökkel dolgozzuk fel, teret adva a tanulók természettudományos készségeinek. A bérletes programok a tanév során az alábbiak szerint kerülnek megszervezésre:

Középiskolai osztályoknak: évente 3 foglalkozás, max. 90 percben
(október, december/január, április)

Ára: 2000,- Ft/fő

A (szak)tanárok 8 különböző tematikából választhatják ki a foglalkozásokat, amelyeket az adott osztály évfolyamának megfelelően prezentálunk. A foglalkozások egy adott tematikájú kísérleti bemutatóból és egy tudományos kvíz kitöltéséből állnak, melyeket az adott évfolyam (természettudományos) ismereteihez és előzetes tudásanyagához igazítunk.

A 3. foglalkozás a tavaszi félévben a Fenntarthatósági Témahéthez vagy a Digitális Témahéthez kapcsolódóan kerül lebonyolításra, ahhoz kapcsolódó témákban.

További információ: Keszthelyi Bernadett
e-mail: keszthelyi.bernadett@mobilis-gyor.hu
tel: +36 20 250 8600


Programok, események

2018/04/27

Kísérletbazár 2018.

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ 2018. április 27-én ötödik alkalommal rendezi meg a régió legnagyobb tudománynépszerűsítő...
2018/03/10

LEGO kiállítás a Mobilisben

2018. március 10-én és 11-én, egy szombat és egy vasárnap erejéig beköltöznek a kis építőkockák a Mobilisbe. Magyarországról és...

Hírek

2018/02/13

Sikeresen szerepelt a Mobilis Bits csapat a lengyelországi nemzetközi robotépítő és -programozó versenyen

Sikeresen szerepelt a Mobilis Bits csapata a FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és -programozó verseny közép-európai elődöntőjén,...
2018/02/02

10. Méhecskés ergo verseny a Mobilisben

A Méhecske Alapítvány idén 10. alkalommal szervezte meg az evezős ergométer versenyt Győrben.
2018/02/01

Facebook hírfolyam változások

A jövőben sem szeretne lemaradni a Mobilis híreiről? Csak három kattintás és továbbra is nyomon követheti a Mobilis eseményeit!

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés